Flashback

Hamnade av någon anledning på en gammal familjesida från Västerbottens Kuriren över nyanlända telningar. Hajade till när jag såg ett bekant namn. Hajade till ytterligare när jag såg bilden. Mitt ex! Killen jag var tillsammans med i Umeå när jag träffade Thomas! Jag kände genast igen honom, men ändå inte. Han har blivit rejält rund i ansiktet! (Får man säga så??) Men det har han de facto så pass att jag knappt känner igenom honom! Fotot var från 2007, så då var han i varje fall fortfarande tillsammans med tjejen han träffade kort efter vårt uppbrott. Kan inte låta bli att glo på bilden och fascineras över hur olik sig han är!
Ett år var vi tillsammans ungefär, en jättego kille som jag tillbringade många dagar med ute i deras mysiga sommarstuga på en udde vid havet. Till och med Maja fick följa med över en längre helg. Jag minns hur hon försiktigt tassade ned till vattenbrynet, och sedan verkade inse hur otroligt mycket vatten det var eller nåt, för svansen blev jättetjock, och så sprang hon hukande därifrån det fortaste hon kunde! Han hade också en katt, Einstein, en svart-vit go kisse!

Brytningen var kanske inte smidigast gjord av mig, för visst bidrog det faktum att jag träffat Thomas till att det gick fort. Mer än jag kanske insåg just då. Vi bytte några hårda mail efteråt, och då avslöjade han att han läst min dagbok. Jag minns hur besviken jag blev på honom, men inte förvånad. Ingen kan förvåna någon som är van vid svek av sina närmaste.
Han kanske hade hoppats få läsa att jag varit otrogen, att jag umgåtts med Thomas i smyg. Hitta något att slänga tillbaka på mig. Men allt jag skrivit var förbannelser över mig själv i förtvivlan att inte kunna hålla kvar vid honom, denne snälle omtänksamme kille. Att inte försöka och kämpa, utan falla för en annan istället, dra mig ur och påbörja något nytt.
Jag ringde honom faktiskt långt senare i min jakt efter hans gamla Nintendo NES, och då var de tråkiga mailen glömda och vi hade ett fint samtal.

Jag är nog bara ett svagt minne i hans periferi nu, men jag hoppas han har det bra!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Tja!



En ny blogg för Linda att följa, jag tror faktiskt att du skulle ta till dig ett och annat. Hoppas det iallafall.



http://co2penhagen.blogspot.com/

2009-03-21 @ 17:53:47
Postat av: purplerain

Man kan ju undra vad gamla ex killar har för sig.. åren har ju gått. Oj.. det lät visst som om jag har en massa ex. Men det är inte såå fasligt många.

2009-03-21 @ 23:40:52
URL: http://www.purplerain.devote.se
Postat av: Linda till Andreas

Var det en pik eller?? ;oP

2009-03-23 @ 08:14:34
Postat av: Linda till Purplerain

Hehe, ja men visst skulle det vara intressant att veta vad de gör nu, hur de ser ut och hur de mår? Mänsklig nyfikenhet! :o)

2009-03-23 @ 08:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0