NU är det fredag!

Sushimiddag satt bra igår. Oo kom förbi och höll mig sällskap innan han skulle till Andreas, då innebandyn nu har sommaruppehåll.

Jag kom till anläggningen rätt tidigt, och lade mig i solariet för att slumra en stund. Problemet är bara att jag har svårt att slappna av i ett solarium, då jag ligger och vänder, vrider och bökar hela tiden. De flesta har väl sett solariegalningarna, med vita armhålor och de karaktäristiska vita fläckarna på skulderblad och svanskota? Jag tycker det är fult, att även om jag bara ligger en gång per år, så ligger jag och rör mig för att undvika sådana! Varmt och skönt i alla fall, då det sannerligen inte är någon värme nu! Ynka sex plusgrader hade jag när jag lämnade Olofstorp denna morgon. Urk!

Min fina min på bilden har den enkla anledningen att jag precis fått veta att jag ska köra hela passet utan headset! Det pajade i onsdags, och kommer inte att bli fixat förrän på måndag. Ett yogapass, sure. MRL, visst. Box, lite jobbigt kanske, men combat! Ny koreografi och avplockad möjligheten att förmedla instruktioner via rösten. Toppen!

Dock gick det ganska bra ändå. Visst kändes det lamt och tråkigt, men samtidigt kunde jag fokusera mera på rörelserna och mindre på vad jag skulle säga, vilket kan röra till det ibland. Deltagarna verkade nöjda i alla fall, vilket är huvudsaken.


Ett litet mail uppsatt i instruktörsrummet gjorde mig glad! Det är alltid positivt när någon tar sig tid att visa uppskattning. Oftast sitter det ju lättare till att ge uttryck för det motsatta.

Ikväll blir det att röja där hemma. Oo ska ju iväg på galuns med Herrcluben imorgon, och de brukar alltid övernatta var det nu blir. Det innebär att han kan räknas som indisponibel hela söndagen för viss... återhämtning. För att jag ska stå ut, och inte börja fixa och göra allting själv, så ska vi ordna sinnesfrid åt Linda genom att greja ikväll. :o)

Eftersom kylan tyvärr ser ut att hålla i sig hela helgen, tänkte jag ägna mig åt mysaktiviteter som att sticka, läsa, tända ljus och brasa, och om böckerna kommit, shoppa virkgrejer! En bastu kan nog klämmas in också, och säkert något mera som jag kan hitta på. Känns lite skönt att ha en kravlös helg för sig själv.
Sen kanske grannungarna kommer att springa över hela tiden...Hm. Jag får be dom komma på söndagen istället, då Oo är hemma.

Kommentarer
Postat av: Elin

Äntligen fredag du, som du har längtat =)

Vad roligt med uppskattningen efter releasen, det är ju roligt att höra att man gjort det bra!

Blir det alldeles för ensamt i helgen så får du komma över hit! Ska se fotboll imorrnkväll. (Sverige - Danmark) :)



Kram

2009-06-05 @ 08:26:10
Postat av: Marita

Ja äntligen fredag säger jag med-ska i o f av någon konstig anledning jobba ikväll fast jag är ledig resten av helgen...hmm....hur gick det till????



Vi brukar inte behöva jobba fredagskvällar då man ska va ledig lör-sön...men antagligen blev det nåt strul när vi la schemat(vi lägger eget schema tvättstuge schema kallas det) o jag va väl då snäll o tog denna kvällen....dum som jag är....;)



Ja ja-hoppas du får en skön helg nu-njut o koppla av vet jag:)))



Kram



Vi

2009-06-05 @ 12:25:42
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Elin

Jag tackar för inbjudan!

Ja, äntligen helg, snaaaart! :o)

Kram!

2009-06-05 @ 14:17:20
Postat av: Linda till Marita

Ajdå, du är för snäll! Hoppas det blir ett lugnt pass iaf, och att du får slappna av lör-sön!



Tack, det ska jag! :o)

2009-06-05 @ 14:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0