Magknip

Åkte på riktig magknip efter lunchen. Det bubblade rejält olycksbådande medan jag åt, men resulterade "bara" i den där knipen som gör att man knappt kan stå rakt. Jag måste ha svalt kopiösa mängder luft!  Det är ingen höjdare att nästan kunna känna hur luften (och smärtan) rör sig genom tarmarna, för att till slut och obeskrivlig lättnad (diskret) komma ut! :o)

Detta skulle man ju kunna vara anledning nog att vara lycklig resten av dagen, men jag har aldrig riktigt kommit igen efter morgonens självrannsakande nedstämdhet. Det mest träffande uttrycket skulle nog kunna vara låg.
Jag antar att det är ok att känna sig så ibland, det händer ju inte så ofta i mitt fall. Behöver nog bara få komma hem och kramas litegrann.

Sportlifeanläggningarnas schemaförslag för hösten ligger ute på intranätet nu, och mitt torsdagspass ligger kvar! Jag har dock skickat önskemål om ett tisdagspass också på Lindholmen. Sportlife har ju tagit över den Nordic club som låg där ute. En jättefräsch fin anläggning som ligger bra till för mig att åka från jobbet. Dock var det lite för tidigt, så jag måste kolla om det är ok från jobbets sida. Jag vill ju så gärna ha två pass i veckan.

Sedan pratade jag med Oo, och fick höra att de bokat in ännu ett innebandypass, på måndagar. Heh. Vad mycket vi kommer att ses till hösten!
Måndag - Oo tränar
Tisdag - Jag tränar/jobbar
Onsdag - Oo tennis?
Torsdag - Oo innebandy, jag tränar/jobbar
Fredag - O-vakteri för mig?
Lördag - Innebandy för oss båda. O-vakteri för mig?
Söndag - O-vakteri för mig?
Diverse GAIS/Frölunda-matcher där också för Oo någon gång i veckan. Tyckte han bluddrade ett tag där om squash också, men vet inte riktigt hur det blev med det. Kanske jag borde lägga ned o-vakteriet? Det är ju bra pengar dock, så det känns lite svårt. Tänk när jag jobbade både fredag och lördag, och då på nattklubbar till 04-06 på morgonen! Hur orkade jag? Fast det gjorde jag ju å andra sidan faktiskt inte...
Men ändå är det så många av mina vaktkollegor som faktiskt gör det fortfarande. Man vänjer sig vid de extra pengarna. Är man singel har man en stor del av sitt liv i vaktjobbet. Har man familj kan denna unna sig det där lilla extra, på bekostnad av umgängestid. Frågan är vad man tycker det är värt, och hur man prioriterar.
Jag har i varje fall börjat prioritera egentid/Oo-tid sedan förra året. Visst det är goa pengar, men de få pass jag har räcker.

Jag har ju nu den lyxen att kunna välja när jag vill jobba, och tiderna är guld!

Har hela dagen gått med känslan av att det är fredag. Ack!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Hej trötter! :o)



Tänk på något trevligare en stund! att köra stackars Anna i berg-och-dal banan ni kallar väg hem t.ex... om hon flyger ner bör hon nog ta några sådana där påsar som finns till hands på flyget med sig.. ;o)

2009-06-03 @ 15:34:42
Postat av: Linda till Stefan

Vadå "berg-och-dalbana"? Påsar? Talar du om egen erfarenhet eller? Menar du att du själv behövde sådana? ;o) Vi har ju bara några få backar upp och ned till oss! :o)

2009-06-03 @ 15:52:18
Postat av: Stefan till Anna

Lyssna inte på tant Linda, hon bara försöker lugna dig! :o)

Först kör dom genom värsta trängselstället i stan, sedan kör man längre och längre ut i klorofyllen... och där kommer VÄGEN!!... tio meter, farthinder, tio meter, farthinder o.s.v., sedan företäde för mötande.. och sedan kommer backarna med lekande barn efter en kurva i backens slut, upp igen och så håller det på tills vägen tar slut, alltså att det inte finns mer grus att köra på.. ;o)

2009-06-03 @ 17:03:51
Postat av: Anna

Hahaha. Jag får preparera med både åksjukepiller OCH påse hör jag.



Och JA det är klurigt det där med att försöka planera egentid och tid tillsammans.



2009-06-03 @ 19:00:25
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda

Hallå där! Så illa är det inte!! :o)

2009-06-04 @ 08:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0