Linaka?

Jag vill hem och göra färdigt blåbärsmössan! Vill åka och köpa ett krocketspel på vägen hem. Vill hem och klippa gräset, så jag kan spela det nyinköpta krocketspelet. Vill bestämma vilken förstoring vi ska ha och fixa den.
Mycket man vill här i världen. Tänk om det vore några vettiga saker, som att skapa fred på jorden, rädda valarna eller hjälpa svältande barn? Nej, jag vill spela krocket!

Ska laga gigantisk sats med korvstroganoff, eller rulader. Eller ingenting alls, då Oo åker till Borås för att kolla bil med Andy. Stackars Astrid ska visst avpolleteras för något med bättre plats för barnvagn, och airbag som går att koppla ur. Rätt förståeligt faktiskt, men inte desto mindre synd om Astrid!

På torsdag ska Gulingen besiktas. Blev tillfrågad om o-vaktsjobb den dagen. Och två dagar till. U-21 kommer ju till stan, så lagens hotell och träningar ska bevakas. Daniel lyckades pricka in de dagar jag har Anna-besök, så tyvärr! Lite svårt när man dessutom jobbar hela dagarna. Jag tog ett pass, ett kort på midsommardagen, men att Daniel nu ringde, tyder på vissa svårigheter att fylla upp dagarna. Well, hoppas det löser sig. jag har ju fullt legitima anledningar att säga nej i alla fall. Vanligtvis har jag ju så himla svårt att säga nej utan anledning. Snälla mes-Linda.

Mina två kollegor har varit idésprutor gällande nytt efternamn för mig och Oo. Tänk vad mycket knasigt man kan bygga ihop av våra efternamn! Torskström? Mörkasson? Winka? Mekön? Wekaston? Hö-hö!
Nej, det är verkligen sketassvårt!

Hamnade på en sida där man kunde få sitt namn översatt till Hawaiianska. Linda blev Linaka, och Johan blev Iohana! Efternamnen fick dock ingen träff. Det ska visst inte vara lätt att byta efternamn! Hm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0