Ännu en fredag

Morgonens väder inbjöd till en riktigt "sitta-hemma-och-mysa-med-brasa-och-ljus"-dag. Istället pallrade man sig plikttroget upp och iväg till jobbet.

Stackars de som eventuellt tar studenten idag. I busskurerna längs vägen trängdes pendlarna, förutom några tappra (smarta?) som hade paraply.

Hade mitt sista combatpass innan sommaruppehållet igår. Gick ganska bra, och kändes så som det skulle! Kul, ösigt, adrenalinpumpande och full fart!

I onsdags påbörjade Oo operation "tömma gästrummet". Det är belamrat av flyttkartonger, som efter min egen röjning, nu innehåller ganska mycket som tillhör honom. Han fick en egen resa tillbaka i tiden. Och om jag tyckt att jag samlar på mig grejer, så är inte Oo mycket sämre! Gamla hockey-VM biljetter? Tidningar? Men ett och annat guldkorn som faktiskt kan vara kul att ha kvar.
 
Visst är han fin?? Som tur var hade han inget fotoleg där han har sin pagefrisyr! :o)

I helgen fortsätter tömningen av gästrummet. Det vore ju trevligt för Anna att ha ett eget rum att sova i när hon kommer på tisdag! Oo jobbar bäst med blåslampan i häcken, och den börjar ju onekligen brännas nu. Så som vädret förutspås att bli dessa kommande dagar nu också, så passar hemmaröj ganska bra.

Kommentarer
Postat av: Marita

Jag håller med stackars de som eventuellt slutar idag...snacka om att våra hade tur igår-var ju t o m lite sol där en stund-inte en droppe kom det medans vi var ute på kopper o inte ens då vi vänta in Tom-perfekt väder faktiskt:))



Men idag..ja vad säger man...pissväder...;)

2009-06-12 @ 09:08:31
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, idag blev det skolavslutning i gympahallen och sen tårtkalas i bamba.. inte i parken som det brukar vara! Tårtkalas e nog något för dig - varje familj tar med varsin tårta och sen blir det buffé :) Mums! :)

2009-06-12 @ 15:00:20
Postat av: Linda til Elin

VARJE familj har en tårta? Måste ju bli en MASSA tårtor!? Mmmmm! dregel

2009-06-12 @ 16:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0