Allergi?

Jag snorar och nyser, och har gjort det ganska länge. Kan det bero på lite allergi mot något? Känner ju inte av något annat, och störs inte nämnvärt av det så länge jag har papper tillgängligt. Kan bara kännas lite märkligt att snörvla och snyta sig hela tiden, utan att känna sig förkyld.

Phu, vilken dag det blev igår! Det var fullt upp hela tiden, men det känns väldigt bra och är roligt då! Kvartalsförhandlingar och allting ska jobbas undan innan inköparna går på semester, så det är mycket ärenden. Learflytten är också i sitt slutskede, så jag ska köra del två för malaysierna om en timme.

Det blev ju lite torftigt inlägg igår, och denna dag ser också ut att kunna bli ganska intensiv. Men jag ska försöka få in lite fler bilder från Ninas familjs besök.

Far och son.





Anders är grym på att laga mat! I fredags bjöd han på grillade fiskspett med lax och hälleflundra, specialpotatismos och grillat gröd med nåt smaskigt på. Himmel vad gott det var!
När sedan spagetti carbonara skulle göras, visade det sig att min version var rena studentversionen, så han tog över och gjorde lyx- deluxvarianten. Jag kommer att ha ständig prestationsångest när Anders ska vara med och äta hädanefter!



Det sägs att vägen till mannens hjärta går genom magen. Men hallå! Det gäller banne mig för mig också! Finns det något läckrare än en man som tycker om och är duktig på att laga mat?
Kanske en man som tycker om att städa och hålla snyggt? Moahahaha!



Lille Otto har bokstavligt talat sugit ur min syster, som om möjligt nu blivit ännu tunnare! Förutom penicillintabletterna verkade hon dock må hyfsat väl under omständigheterna. Men vad kan man begära med två småbarn att hålla efter hela tiden?




Medan undertecknad kallsvettades och kände sig allmänt hjälplös, fånig och tafatt i barnens sällskap, har Oo inga som helst problem med telningarna. Så den dagen jag bara ruvat färdigt och tryckt ut (urk) eventuella avkommor, så lämnar jag med varm hand över ansvaret till fadern! ;o)

Känner att jag inte kan fokusera på inlägg just nu. Kan skriva en mening här...en mening där. Får se om det blir lugnare senare.

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul närnån lagar så god mat till en, men man fr ju lite prestationskrav då förstås :)

2009-07-01 @ 10:04:10
Postat av: Linda till Elin

Skoja eller! Inget man gjorde kändes bra nog! :oP

2009-07-01 @ 10:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0