Trötta fötter

Efter drygt tre och en halv timmes stående rätt
upp och ned är det trötta fötter och krokig rygg! Anledningen till att vi börjar så tidigt... vet jag fortfarande inte. Men en av oss ska i alla fall stå vid Blåvitshoppen fram till matchstart. Denna dag fick jag det stimulerande uppdraget att vaka över de shoppingsugna supportrarna, därav de extra timmarna på fossingarna.

När jag kommer hem sittar Oo och gormar efter Toblerone. Han har glufsat i sig hela jätte-Tobleronen till middag! Det var jag som var sugen och okynnesköpte den. Jag fick typ tre bitar av den! Hur kan man sätta i sig så mycket choklad på en gång? Det kan bara vara Oo.

Själv är jag mera sugen på att lägga omkull mig i sängen framför vårt lyxtv och sticka. Imorgon ska jag börja min första av två veckor på Elankontoret. Tre timmar per dag måste vi sitta där, vilket faktiskt också är rätt lyxigt. Till kvällen ska Oo på GAIS-match. Jag har inte bestämt mig ännu för om jag ska följa med.
 



(Mjölk och choklad, två av Oos livselixir)


Kommentarer
Postat av: Elin

Härlig form av diet :)

2009-07-20 @ 09:30:17
Postat av: Linda till Elin

Visst är det. Och bara en som en sådan som han kan leva på. Själv skulle ytterligare byxor få slängas om en annan levde på det! :o)

2009-07-20 @ 10:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0