Söndagsinlägg

Denna dag är jag uppe före Oo. Som jag skrev igår, så gillar jag att drömma, men alla drömmar är inte trevliga. Denna morgon var mamma med i bilden, vilket händer då och då. Jag kan inte erinra mig någon dröm där hon varit med, som faktiskt varit trevlig. När jag vaknade smärtade hela kroppen!  Kan ha att göra med att Maja låg tätt intill på min arm, och jag då omedvetet ligger blickstilla i sömnen, men det brukar inte smärta så illa som denna gång. Nåväl, medan jag skrev gårdagens inlägg, bredde Fia ut sig så som bara hon kan göra. Har plockat en fästing av henne denna morgon. Urk.

Det småkliar lite i huden idag. Efter en hel arbetsvecka av att bara avnjuta solen i sin nedgång, medförde att Linda ville tillgodogöra alla uteblivna soltimmar till max igår. Först blev det dock att handla och greja lite i köket. Däremot ingen storhandling eftersom Tomas kom för att hjälpa Oo gjuta "fästen" för altanen. Därefter skulle familjen Noel komma förbi, så när Oo åkte med Tomas från Byggmax, åkte jag och handlade för grillning.

När gjutning var över och föräldrarna åkt, promenerade vi till Älsjön för mera sol samt bad. Det var härligt!


Efteråt blev det grillning, både kött och fisk innan Oo tog itu med deras krashade dator. Jag och Elin degade i soffan, och jag virkade vidare på...någonting. Får se om jag vågar visa bildbevis på mitt misslyckande, av någon anledning glömde jag ta en bild av eländet!
Idag blir förhoppningsvis storhandlingen av. Och tvättberget minskade något under gårdagen. Ska fortsätta jobba på det denna dag. Dammsugaren ska rastas en sväng också och blommorna på utsidan vattnas. Igår sade vi att vi skulle ge bilarna en rengöring på både in- och utsidan, och mina rutor fixas så jag kan återbesikta Gulingen innan tidsfristen går ut. Det är sämre väder idag, som utlovat, men värmen hänger kvar.
Imorgon är det tillbaka till iskallt luftkonditionerade kontorslandskapet!

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack för igår! Var jättemysugt! Ska bli spännande att se ditt virkande alster på bloggen sen ;)

2009-07-05 @ 15:52:41
Postat av: Linda till Elin

Tack själva! Hm...spännande i bemärkelsen gissningstävling av vad det ska föreställa! ;o)

2009-07-05 @ 20:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0