Sista veckan i stan

Min Oo denna morgon, iklädd ny tröja och nya skor. Lagom avslappnat men ändå snyggt tycker jag. Jag gillar skorna skapt!

Själv lyckades jag åka ifrån både plånbok och mobil, men hade som tur var tillräckligt med småpengar för parkeringen. Fler är tillbaka från sina semestrar också. Det märktes både på trafiken och Hedens parkering.

Fia är ganska knasig ibland. Jag fyllde på deras vattenskålar med friskt nytt vatten, men dög det? Nej, det nattgamla vattnet som dessutom är svårare att nå är att föredra! Samma sak när man har ett glas vatten stående någonstans. För att inte tala om golvet i duschutrymmet. Det är tydligen väldigt gott!

Så, min sista tre-timmarsvecka inne i stan. I eftermiddag ska jag söderut för ett introduktions/prova-på pass för Kungsbackaborna. Onsdag pass i Örgryte, torsdag vaktjobb då IFK spelar mot Tel-Aviv, och sedan en annan hemmamatch på söndag. Fest hos Martin och Sofie på lördagen där också. Jag är klar med första manualen, och kommit en bra bit på väg på den andra. Än så länge är det bara jag och en konsultrekryterare på plats här. Åtmindstone en till tror jag skulle komma. Men, men, nu måste jag på muggen i alla fall!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0