Lite träningsvärk

Den stora blomman vi fick av systeryster har fått nya blommor! Minns inte vad växten hette (någon som vet?), men jag trodde den liksom var slut när de första blommorna dog. Men nej, nya kom, och mötte mig så trevligt när jag steg utanför dörren imorse!

Oo låg och lekte, samt "Bejeweled" på sin iPhone hela kvällen igår ända tills jag somnade! Och imorse kom han iväg sent!
"-Jag måste ju ha musik på den".
Ack, pojkar och deras leksaker!

Okej, den är lite fräck. Okej, jag kanske är lite avis. Men hur mycket behöver jag en egentligen? Den kostnaden kan gå till många fortkörningsböter istället...Eller träningsskor.

Ser ut att bli en ganska fin dag idag! Ska hälsa på Oo på hans jobb idag, och käka lunch tillsammans. Hon har semester nu, annars skulle jag inte gå dit, skulle kännas skitjobbigt att se henne. Det räcker att alla andra där på kontoret känner till historien och säkert skrattar åt mig bakom min rygg.
Min rygg känns för övrigt lite småstel tillsammans med armarna. Jag måste träna upp armhävningarna! Ser ju inte klokt ut med en instruktör som ligger som en ostbåge i styrkelåten!
Imorgon är det pass i Örgryte, så antingen har träningsvärken blivit värre, eller så är man så pass återhämtad att kroppen är riktigt laddad. Hoppas på det senare.
Lade på lite extra i parkeringsautomaten. Förutom lunchen tänkte jag faktiskt ta mig en sväng på stan. Har ju inte gjort det annat än kvällstid de senaste månaderna, så lite innerstadsshopping kanske kan erbjuda något intressant? Det finns ju lite andra små och roliga butiker här inne som köpcentrumen utanför stan saknar.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hon har nog redan fattat. Ni är ju herr och fru nu. :o)



Iphonen är fin. Peter har ju en. Kanske jag får ta över hans snart då han spanat in den nyare modellen...

2009-07-28 @ 09:55:40
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Det är sant. Det är bara mina egna hjärnspöken som inte riktigt kan släppa taget helt och hållet. Och hade jag varit henne så hade jag inte kunnat låta bli att flina elakt. "Jag har legat med din man!" Kommer inte ifrån det tyvärr...



iPhonen är ju fräck som sagt, men man måste ju använda båda händerna för att kunna skriva/messa? Den är lite stor ändå, eller snarare bred. :o)

2009-07-28 @ 10:31:55
Postat av: Stefan

Ingen idé att du skaffar någon mer avancerad telefon, du spolar ju bara ner dom... :o)

2009-07-28 @ 10:41:14
Postat av: Linda till Stefan

Hörrödudu! Det var ett slag under bältet! Xo)

2009-07-28 @ 10:59:16
Postat av: Anonym

Ja, det är väl så med hjärnspöken tyvärr...



Båda händerna? Det funkar ju som ett vanligt tangentbord... eller har jag missat nåt?

2009-07-28 @ 17:05:05
Postat av: Linda till Anna

Tjao, det är ju ett i displayen som man pekar på, men det är rätt svårt att både hålla och skriva med samma hand.

2009-07-28 @ 19:03:58
Postat av: Anonym

Tjao... men allt i iphonen kräver nog två händer då. Om man ska räkna med handen man håller den i. Den är ju ganska stor. ;o)

2009-07-28 @ 21:17:06
Postat av: Linda till Anna

Precis, så inget messande med en hand så som med mobilen. Fast har man en iPhone kanske man kan överse med det! ;o)

2009-07-29 @ 07:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0