Lite närmare helgen nu!

Arbetsdagen närmar sig sitt slut. Dagen har varit intensiv, med stressade inköpare som slitit från flera håll. De flesta är dock vid gott mod, trots att de kört fast och inte förstår systemet, eller systemet i sig krånglar för dom.
Ibland får man dock sådana kommentarer att man inte kan hålla sig för skratt.

"-Det här systemet ger mig eksem!!"

"-Den ska ju upp till Gud fader själv!"  (en order som skulle godkännas)

Okej, kanske obegripligt för en annan, men väldigt kul för mig. Det märks att det är inköpare man jobbar med, människor som i sitt arbete har ständig kontakt med kunder och företag.
Snart är denna vecka över och sedan försvinner många på semester. Då lär ärendekön minska rejält. Tråkigt!

Solen skiner på utsidan. Får se vad som händer ikväll. Vi har planterat vinbärs- och krusbärsbuskarna, då de började se lite ledsna ut. Väl i jorden ser de nu två dagar senare ännu mera ledsna ut, så jag hoppas verkligen de klarar sig!
Fruktträden har vi inte planterat ännu, då vi inte bestämt vart vi vill ha dom. Vi försöker tänka framåt då vi kanske vill ha en friggebod eller liknande på tomten. Då blir det knas om vi har ett frodigt fruktträd mitt i vägen.

Fia spydde sex gånger inatt förresten. Hittade dom lite här och var från sovrummet och vägen ned till köket.
Hittade en död näbbmus på mattan på morgonen. Katter brukar inte mer än leka med dom, då jag hört att de inte är särskilt goda (hur vet man det??). Oo fick ge den en luftfärd ut i trädgården medan jag torkade kattkräk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0