Jag e en skurk!!

Min Oo hävdar att jag inte unnar mig något. Jag håller inte med. Jag käkar ute mer än vad som egentligen är motiverat eller nödvändigt, jag frossar i garner, stick- och virkningstillbehör. Och förutom min svaghet för träningskläder, tycker jag också (liksom många andra tjejer) om att shoppa skor! Fast inga damiga klackar eller fräcka feminina varianter, utan träningsskor!

Efter mina tre timmar i stan, och några timmar hemma för lunch och väskpackning, åkte jag till Kungsmässan. Att bege sig tvärs igenom stan vid rusningstid, semester eller ej kändes lite riskabelt, så jag tänkte vara på plats i Kungsbacka i god tid, och unna mig en sushimiddag och eventuell shopping. Stadium hade prima träningsskor för 899 spänn, så de fick invigas några timmar senare.
Anläggningen i Kungsbacka håller på att byggas om, och jag fick en positiv och blandad skara deltagare, där bara en hade provat combat förut. Förutom att jag glömde bort en hel låt (upptäckte det när den körde igång), så gick det rätt bra. Orken hade väl kunnat vara bättre, och det var lite knäckande att se en deltagare göra alla armhävningarna på tårna! Jag gör inte en enda...men det är ju bara för att jag ska orka skrika instruktioner också! Heh...

Efteråt fick jag och passet mycket positiv respons, så kanske de lägger in det på schemat framgent. Jag är ganska mör i kroppen nu kan jag säga!

Väl hemma möts jag av Oo som inte är ett dugg intresserad av att berätta om sina första dag på nya jobbet. Han är desto mer intresserad av att flasha med sin nya leksak, en iPhone! Nu sitter han på sin dator intill och surfar runt om alla dess finesser. Hur har han klarat sig utan en iPhone hittills??

Själv möttes jag av ett brev på bordet, från Polisen. Nåt ordningsvakteriärende? Nope.
En fortkörningsunderrättelse!
Jag har fångats på bild av en fartkamera! Äsch, äsch, äsch! Min första bot sedan jag tog körkort! Lite fascinerande att se fotot, mitt eget fejs och nummerplåten inzoomad, tillsammans med mitt passfoto! Argh, passfotot! Jag hatar verkligen den bilden! Jag ser ut som värsta gangstern, som ett riktig "mugshot"! Kanske passade i detta sammanhang i och för sig...

Nio km/h för fort på 70-sträckan. Observera att Oo är dold på fotot. Han moonar nämligen! ;o)
1500 spänn för att jag unnat mig att gasa på med Gulingen. Äsch igen! Men visst är min Guling fin? :o)

Jag trodde att kameran alltid blixtrade till, även om det är ljust ute? Uppenbarligen inte...Men när jag sitter och grunnar på om det ska börja droppa in dagliga försändelser från farbror Polisen, så säger Oo att kamerorna bara är igång en kort tid åt gången(?). Jag såg framför mig en hel månads underrättelser, så man får väl hoppas han har rätt.

Phu, vad slut jag är i kroppen! Snart ska den här skurken kollapsa i sängen. Men först ska jag köra några omgångar "Bejeweled" på Facebook. Snacka om beroendeframkallande!


Kommentarer
Postat av: Marita

ha jag är alltså inte den enda som åkt på fortkörning...en annan åkte fast vid statiol i stenungsund förra året...så jäkla onödigt men gick ju ej o få ogjort då....2400 spänn....gahh vad jag grämde mig länge över det.



Din busa leda över mig i "Bejeweled"på facebook....jag hinner ju inte försöka vinna över dig heller....har ju underbart besök av min väninna från Kristinehamn just nu-har inte mått så gott på länge som jag gör just nu när hon är haä:))Detta kommer jag leva på länge...nä nu ska här sjungas singstar igen.....



Kram

2009-07-27 @ 23:15:10
Postat av: Linda till Marita

Shit, det var ingen dålig bot du fick! En sådan summa svider rejält, jämfört med min!

Hehe, jag har väl inte gjort nåt? Bara spelat lite? ;o)



Vad kul att du har roligt besök så du får koppla bort vardagen lite! Singstar verkar riktigt kul faktiskt!

Kram!

2009-07-28 @ 08:26:49
Postat av: Anna

Jag har varit med om att det blixtrat (en gång) men ingen bot kom. Större delen av bilderna som tas är tydligen inte den bästa kvalitén. Ser de inte regskylten har de ju inget att gå på... :o)



2009-07-28 @ 09:52:32
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Vilken flax! Man kanske skulle "skita ner" skylten bara så där (olyckligt)vis. :o)

2009-07-28 @ 10:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0