Friday I'm in love!

Varm och skön morgon, där lätt dimma låg över landskapet. Det är fredag! Fick förfrågan om vaktjobb nästa lördag, samt helgen därpå både fredag och lördag. Vi har fiske inbokat på lördagen, och helgen efter kan det bli IFK-match på söndagen. Hade ingen lust att boka upp hela helgen på jobb! Undrar om han fick tag i tillräckligt med vakter, för min lilla rundringning gav ingen utdelning. Sommartid är det svårt att få tag i vakter pga alla festivaler, visaftonar och allehanda tillställningar. Riktigt bra betalt kan det också vara, om man är beredd att åka en bit.
Jag har gjort två vaktsomrar med jobb minst varenda helg, men föredrar nu faktiskt att vara ledig!

Ikväll ska Oo in till stan för att träffa Uffe och någon fler. Jag har inte bestämt mig än om jag vill följa med. Blir ju ganska lätt uttråkad av att bara sitta och hänga och dötjöta.

Lyckades inte få in gårdagskvällens bild på Oo, så den kommer idag istället. Fin fläkt va? Monteringsinstruktionen var dock inte den bästa! Hade man försökt följa den slaviskt, vet jag inte vad det blivit för något. En elvisp kanske? Efter att ha kikat på delarna en stund, och puttat instruktionen åt sidan, så var det inte så avancerat.

Fia spydde två gånger inatt, men ingen mus på mattan. Däremot var det nära att det blev kräk på en, då hon har en förmåga att vilja lägga dom där istället på det lättavtorkningsbara golvet!

Hm. Jag kanske ska haka på ikväll ändå. Då kan jag beställa något gott att äta istället för att stå hemma och glo hjälplöst  in i kylen. Virka kan jag göra imorgon eller söndag! Och blir jag uttråkad kan jag ju gå en sväng på stan. Det har jag ju inte gjort på evigheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0