Trött i ögat...

Det var segt att lämna sängvärmen idag! Tycker inte det blev så sent igår, men ändock. Passet gick i varje fall bra och var hemma sent, precis då en moloken Andreas skulle åka hem efter att ha bevittnat ännu en Rögleförlust.
Johan hade grejat i Lindome efter jobbet innan sin innebandyträning, så han var rätt trött han med. Jag ägnade tiden mellan jobbet och passet åt både nytta och nöje.
Jag åkte till Frölunda torg och köpta nya träningsskor! Hittar ingen bild, men de kostade 800 spänn på Intersport. Jag har funderat ett tag på att byta ut de jag nu har, då fötterna börjar röra på sig lite väl mycket i dom på sista tiden. Det braiga var nu att alla Sportlifeanställda fått ett sådant där rabattkort för föreningar, där man får 15 % rabatt vid tre köptillfällen. Så jag utnyttjade mitt första = 120 spänn billigare = 680 kronor för skorna. Men, så möter ett anslag oss i personalrummet, att Sportlife också sponsrar med 500 spänn till skor, där man bara lämnar in kvittot, så får man tillbaka pengarna på lönen! Så 500 från Sportlife = 180 spänn för skorna! Det är ju grymt!
Invigde dom på passet, och fötterna kände inte igen dom riktigt och protesterade något under trampdynorna, men det är ingen fara.

Efter mitt fynd blev det mera bränsle för Gulingen på Statoil. Jag tankade bara några liter tidigare i veckan, då det bara var en OKQ8 automat, och jag föredrar Statoil för poängens skull. När jag ändå var där och såg avsaknaden av kö, utnyttjade jag den gratistvätt jag hade, och lät Gulingen tvättas av det värsta! Körde med extra avfettningsspray innan (kramp i underarmarna!), vilket nog gjorde en hel del. Och vilken skillnad det blev! Helt plötsligt såg jag ju klart åt alla håll!



Kattmat och kattsand för dryga femhundringen blev det också, så har jag fyllt barnens behov i båda ändar!


Ikväll ska Johan på after work med delar av herrklubben, och jag ska skjutsa honom, men hoppas inte han blir för sen, då vi ju ska upp och spela innebandy imorgon! Jag lär också vara rätt trött ikväll...

Kommentarer
Postat av: Marita

WOW 180 spänn för nya skor det va verkligen grymt billigt.



jag tyckte jag fynda igår men det gjorde jag uppenbarligen inte....jag köpte nya träningsbyxor o tröja-fick ju 400 kr på team sportia när jag köpte årskortet på friskis-o när jag skulle betala fick jag hytterligare 10% eftersom jag var medlem på just friskis-så jag behävde bara betala 120 kr själv:))



Härligt när man får massa rabatter-det gillar jag:))

//Marita

2009-01-30 @ 09:49:56
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Anna

Insåg i veckan att jag också behöver nya skor. Det blir skavsår på trampdynorna. Skorna är si så där 5 år så det är väl på tiden. ;o)



Ny husvisning idag. Gillar inte området men huset är fint - på bilderna iaf.

2009-01-30 @ 09:51:05
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Marita

Det var ju grymt bra ju! Både tröja och byxor för 120 spänn! Vi riktigt myser! :o)

2009-01-30 @ 11:06:29
Postat av: Lidna till Anna

Fem år!? Förstår inte alls varför du får skavsår! ;o)

Ut och shoppa bums! Och så väntar jag på rapporter om huset!

2009-01-30 @ 11:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0