Trasig Oo!

Min Oo e trasig. Han har åkt hem från jobbet, då han hostar, har ont i halsen och inte har någon ork över huvudtaget. Kanske det innebär att han är nere på oss vanliga dödligas energinivå? :oP
I vilket fall så vill jag också hem! Jag vill hem och greja i Olofstorp! Johan var i Lindome ett tag, men det finns ju absolut ingenting där, inte ens bestick, så hur han åt sin matlåda har jag ingen aning om! Så han har nu åkt till Olofstorp och bäddat ner sig. Tydligen hade "dongeln" kommit nu, så han skulle hämta ut den på vägen. Kanske vi har Internet nu då! 
Jag åker till Lindome och fixar, samt tömmer kylen. Det är ju gött att ha det "visningsklart" ifall mäklaren skulle få för sig att få in en visning med kort varsel.

Johan hade pratat med Telia också för att flytta telefonen. Då hade visst någon granne lagt beslag på kopplingen eller nåt, så nu måste vi betala för att få tillgång till telefon! Jag tror det kan vara en dyr historia, och det låter ju helknäppt! Vi skulle få en offert. Johan orkade inte förklara hur det fungerade eller vad som hänt, så jag får helt enkelt gilla läget om jag inte vill ringa upp Teliafolket själv. Problemet är bara att Bredbandsbolaget ju behöver veta vårt teleabonnemang för att kunna "leta upp" och koppla in oss, så drar detta ut på tiden, drar Bredbandet ut ännu mera!

Menmen, det ordnar sig.

Volvoanerna har fått inforrmation om att som ett ytterligare steg i besparingarna, så har växtombesörjningen dragits in. Överallt står stora, gröna fina växter som kunniga betalda människor såg efter. Nu ska vi alltså ta hand om dom själva! En del är 30-40 år gamla! Vi fruktar tragisk massdöd...
Enligt meddelandet, så är det de växter som står i kontor och landskap som förlorar sin omvårdnad, medan de "allmäna" som står i korridorer och liknande, fortfarande har sina kunniga ombesörjare.
Detta har resulterat i att växter på mystiskt sätt mångfaldigats i korridorerna! Från kala, grå korridorer till prunkande djungelliknande atmosfär! Leve växtlighetens överlevnad!

Vi har i varje fall kvar våra växter i vårt lilla fyra-mannalandskap. Växterna ska vattnas en gång i månaden, hur svårt kan det vara?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0