Relä...

Så här ser det ut. Någon som vet var man kan köpa ett sådant? Jag letar på nätet, och är man inte någon form av elföretag så verkar det småsvårt att köpa!
Självklart borde det finnas, men det verkar inte vara någon stor marknad...eller så vet jag helt enkelt inte var jag ska leta.

Cirkus hundra spänn verkar det gå på i varje fall. Det känns ju som en bra idé att skaffa ett nytt så man i varje fall kan utesluta den möjliga felkällan.
Ringde en elinstallatörsfirma, som efter jag beskrivit problemet misstänkte att det var relärelaterat. Så jakten på ett nytt känns ganska aktuellt. Dock kan jag inte låta bli känna att problemet borde vara något annat. Relät reagerar när ström kopplas till, dvs lysknappen trycks in, genom att slå till, och stanna där tills en ny strömstöt, dvs lysknappen trycks in igen och relät slår av.
Så på så sätt fungerar det, genom att av ström slår den till-från-till, och därmed också kan styras från flera lysknappar. Hm...detta är ganska intressant! Man kan ju se in i relät, så man kan klura på hur strömmen går igenom det. Jag ska spåna lite och se om jag kan lista ut hur det fungerar exakt, och därmed kanske få rätsida på vad som är fel!
Jag ska rita kopplingsscheman! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0