Prisgaranti!

Glömde ju berätta hur det gick med prisgarantin på Elgiganten där jag köpte mobilen! Jag gav 2995 spänn (uschligt dyrt jag vet, men det var den jag föll för) för den på Elgiganten i Kållered. Sedan kollade jag på Net On Net som sålde den för 2639 i sin lagerbutik.
När jag kom till Elgiganten i Bäckebol för att kräva tillbaka 356 spänn, så ser jag att de säljer telefonen för 2590! Vad i hela friden? Borde inte samma kedja ha samma pris?
Den hjälpsamme säljaren meddelade att felet inte var Kållereds, utan deras, då de konkurrerar med intilliggande MediaMarkt, vilket kunde medföra snabba prisändringar.
Jag fick därför 405 spänn tillbaka, vilket inte är helt fel! När jag ändå var där, funderade jag på att kika in på MediaMarkt, men ides inte. Det kunde inte skilja särskilt mycket, och jag var så nöjd med de hundringar jag tillskansat mig genom lite enkel efterforskning!

Segt värre idag, längtar hem!
Imorgon är det dags för combat igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott att få tillbaka lite av pengarna iaf, det blir ju ändå en del att köpa telefon! Skit-dyrt :) hihi!



TTack för mössleveransen - såg den idag! Är det den som Camilla beställt? Andy hade ju inte så bra kkoll ;) Du får säga vad du vill ha för mössorna också! =) Och tacka Johan för shampooleveransen också, guld ju =)



KRAM



2009-01-28 @ 19:33:24
Postat av: Elin

.... det var jag som skrev förra kommentaren också, men du kunde du nog ana! :)

2009-01-28 @ 19:34:03
Postat av: Linda till Elin

Hehe, anade det ja! Ibland faller namnet bort av någon anledning.

Ha-ha, dyrt ja!



Det är Camillas ja, och den är nog lite väl stor tror jag, så hon får den. Dina är på gång. Den första blev för grund! :o/ Så nu gör jag en ny. Jag måste lägga på ett kol om det tjocka garnet fortfarande ska ha någon poäng! :o)

2009-01-29 @ 08:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0