Mitt i veckan!

Sitter med halsduken på, då jag fortfarande är lite öm i halsen. Sitter också i vår bunkerliknande utbildningssal utan fönster och förbereder inför dagens två gånger 65 bilder långa PowerPoint-presentation.
Jag hann börja på första raden med "frön" på mössan igår, och det är först nu man kan börja få en uppfattning om hur stor den kommer att bli. Och den ser nästan lite liten ut för en vuxen! Men jag ska inte misströsta ännu, de är stretchigare än man tror... och riktigt bra kan man inte se förrän tredje-fjärde "frö"-raden.

Känner mig lite seg idag, trött. Igår drabbade vi av stora latmasken, så det blev ingen städning inför visningen. Vi måste ha piskan i ryggen för att få något gjort! I detta fall det faktum att det är i morgon som visningen är, och vi därför måste få allt klart idag! Men när vi väl kör igång är vi ruskigt effektiva! :o)
Jag hade bara velat haft tvättunnorna tömda så de blir lättare att gömma undan. Nu får det bli inklämt i någon garderob med ett diskret lakan över eller nåt.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0