Kall om fötterna...

... så det ska bli grymt med golvvärmen i nya huset!
Igår kväll när vi lagt oss kom den där insikten när man kommit hem efter att ha varit borta en längre tid: Det känns som vi aldrig varit borta! Visst är det illa?

Var ovan vid den egna sängen eller något, för jag sov sådär halvbra. Maja var helt hysterisk och väckte mig flera gånger av att hon försökte ta sig in under täcket. På morgonen låg vi kloss ihop, och jag halvvägs över henne. Hon purrade som en moped! Fia väckte mig med sina kräkljud någon gång under natten, och för sent insåg jag att hon låg vid mina fötter. Försökte pränta in i min sömndruckna hjärna att inte göra ett fotbo eller lägga upp fötterna ovanpå täcket, dvs i hennes spya, innan jag somnade om. På morgonen var det bara att konstatera den fina hårbollen med bihang över täckets fotända. Känns bra att man varit saknad.

Nu sitter vi så här framför våra skärmar igen. Tvättmaskinen går (med bla mitt påslakan), och jag tänkte snart gå ner och börja röja i vardagsrummet. Kanske blir det en sväng till huset idag, men prio ett är att röja här inför visningen på torsdag.
Imorgon ska jag leta reda på min slutliga arbetsplats som flyttats medan jag varit borta. Det ska bli spännande. Vi (jag, Christoffer, Helena och Amith) ska visst sitta i ett eget "bås" i ett kontorslandskap, och chefen i ett "bås" intill. Jag tror jag vet vart jag ska, så det blir nog bra. Det blir pang på full gas med en gång, då kurserna är inbokade med start på onsdag tror jag det var, för de nya inköparna som kommit till efter alla omflyttningar i organisationen.

Nej, dags att göra lite nytta!

Kommentarer
Postat av: Elin

Visst är det konstigt att den där känslan att man inte varit borta alls infinner så snabbt! Precis som när man kommer tillbaka till jobbet efter ledigheten och efter nån timme så kan man inte fatta att man haft ledigt! :)

2009-01-11 @ 14:18:01
Postat av: Linda till Elin

Precis! Lite smådeprimerande eller hur? :oP

2009-01-11 @ 19:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0