Moddigt...

...på vägarna och snöblandat regn på vägen till jobbet idag. Ganska mysigt faktiskt, då det tunna men ändock liggande snötäcket lyste upp så trevligt längs vägen.
Mindre trevlig är dock min onda hals och typiska förkylningsmatthet som smugit på mig under natten. Combatpasset gick bra, trots att jag höll på att somna när vi var i Lindome efter jobbet och pysslade lite. Adrenalinet rinner till när man står framför deltagarna och musiken pumpar! Nu önskar jag mig bara till sängen, och vill inte ens tänka på att jag ska stå på Möllan och vaktjobba ikväll! Öööh!
Förhoppningsvis blir det en kort förkylning. Det halsonda var på höger sida igår, vänster idag. Snoret ligger på lur, så det kanske blir en dag, och så en dags hosta. Kanske, kanske!

Nu sitter jag tillgänglig för Malaysierna under förmiddagen här i den bunkerliknande utbildningssalen. Vi körde ju hela dagen igår, och när "de svenska" inköparna får en kurs under en förmiddag, brukar de nästan sova! De två malaysierna jag nu haft, led av jetlag, men körde ändå på, var alerta och frågvisa, och så på, att vi körde även de moment jag egentligen skulle ha haft denna förmiddag! Visst, mot slutet av dagen var de ganska trötta av all information jag öst över dom. Men jag fick beröm för hur jag lärde ut, vilket var roligt att höra! Det är en sak att göra en biologi- eller kemilektion intressant, än en dataapplikation för inköpare... :o)
Adli, den ene (de var bara två), ville ha ett foto av oss, som han sedan skulle maila mig, vilket jag hoppas han kommer ihåg!
Att jag sedan fick positiv respons efter combatpasset känns gött, och jag suger åt mig som en svamp!

Både jag och Johan var hemma sent igår, jag efter passet och han efter innebandyn. Jag micrade den lunchlåda jag skulle haft på jobbet, slötittade lite på tv innan vi kröp i säng och slocknade. Det känns inte som vi hunnit umgås särskilt mycket denna vecka. Och så ska jag jobba ikväll. Johan ska på after work på jobbet, men kör själv eftersom han ska upp till innebandyn, samt inte orkar vara ute så länge som krävs för att åka med mig hem efter mitt vaktpass.
Innebandy för honom som sagt imorgon, sedan lite ärenden och grejs innan Andreas och Elin kommer för bastu, käk och melodifestival! Det kommer att bli lugnt och trevligt! Då vi som sagt bara har två bekväma sittalternativ, ska vi hämta den andra uppblåsbara dubbelmadrassen från Lindome och blåsa upp framför tv:n. Där tänkte jag placera mig och, öh, inte somna! :o)
På söndag ska vi på födelsedagsmiddag hos Johans mormor, och sen är det arbetsvecka igen.

Just det, guldsmeden ringde och meddelade att våra vigselringar är klara, så de ska vi försöka passa på och hämta under helgen också. Spännande!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: julia

Låter inte alls fel ju =)

Vi kom hem i söndags!!!

2009-02-06 @ 12:04:31
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0