Krax!

Pratat mig hes för ännu ett gäng stackars inköpare. Lagom tills ögonlocken höll på att glida igen beordrade jag bensträckare. Och så körde vi på tills ögonlocken blev tunga igen! :o)

När jag kom till Lindome satt Johan och hans pappa bokstavligt talat vid förhandlingsbordet med mäklaren från M2. Jag fick fasligt mycket att göra med annat, och vågade bara titta in emellanåt. Det var dealer med procent hit och procent dit! Läskigt! Johan genomskådade mig direkt. Jag skulle aldrig våga vara så hård, medan Johan och Tomas verkade tycka det var kul!

De slutade rätt nöjda i varje fall, ja, inte mäklaren då, men vi! :o)

Efter att far och son åkt till tippen och dumpat en hel del av det som stått i förrådet, fyllde vi så våra bilar och drog till Stensjöns restaurang för ett riktigt mål mat. Och himmel vad gott det var! Pennepasta med kyckling, färska champinjoner och lök i krämig gräddsås! Mmm!
Väl hemma var vi helt slut, så det blev en tidig kväll.

Johan ska på sin månatliga "gamla-arbetskamrates"-träff på Gothia Towers, men lär inte bli så sen. Dels så kör han själv, och dels är han rätt trött. Han har ju haft rätt fullt upp hela helgen, och har fulltecknad vecka. Innan träffen ikväll ska han förbi mäklaren och skriva på det färdiga avtalet med de nya förhandlade siffrorna.

Jag ska handla lite proviant på vägen hem, käka och sedan bara ta det lugnt! Jag tror björnbärsmössan kan bli ganska söt! Det blir alltså björnbär, då jag gör frön. Frågan är bara om de där uppe i Norrland fattar att det är björnbär och inte plommon med mögel eller nåt! :o) Det finns ju inte så exotiska bär där uppe!
Synd att Jenny inte färgkodar tvillingarna i orange och gammelrosa, då hade det kunnat bli ett hjortron! :o)

Blev glad igen denna morgon när jag i mörkret körde över Angeredsbron. Man ser ända bort till Kungälv och den upplysta Bohus fästning. Därifrån ringlar sig pärlbandet längs hela motorvägen under mig. Vänder jag blicken åt vänster förvandlas pärlbandet till klarrött hela vägen in till stan! Det är så läckert!

Nu sade min granne tack och hej. Han har packat ihop sina pinaler och lämnat Volvo kanske för alltid.

Känner mig rätt seg nu faktiskt, trött i ögat. Längtar hem till Igla! Tända en brasa...spela lite go musik...ta en bastu kanske? Mm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0