Ibland...

...behövs det bara en påminnelse för att saker ska gå undan!
Jag har kört på Kålleredsanläggningen ett bra tag nu, men inte visats som annat än en gummiboll under personalsidan.
När jag ändå var i kontakt för ansvarig gällande min nya adress, passade jag på att pika för avsaknaden av min bild. Hörde jag inte till personalen eller? Detta gjorde jag innan lunch. Schvupp sade det, och så var min bild där! Wee, ingen gummiboll längre!
Foto taget i personalchefens kontor med ett provisoriskt upphängt svart lakan i bakgrunden. Önskar jag hade välsvarvade armar med snygga, lagomt definierade muskler, men jag antar att m&m-ätande inte är riktigt rätt metod! Jag tänkte ju spara dom (godisarna alltså!) för att kunna ta en egen bild, liknande den jag lade in i morgoninlägget, men fortsätter jag såhär, så blir det en ensam m&m som dokumenteras!
Kan tillägga att jag har lite magknip...Kanske läge att sluta äta då?

Viss likhet?

Måste till garnaffären och inhandla mera gammelrosa garn! Fler grå nystan till ponchon behövs också, då de inte hade tillräckligt många när jag var där sist!
Den blir verkligen tjock! Om jag sedan lyckas få ihop den ordentligt är en annan femma, men jag är på gång i varje fall. Man ska göra två likadana stycken som sys ihop, och då jag är lite osäker på hur många varv jag gjort, och ska göra, så finns det risk för vissa avvikelser när den andra ska slutföras! :o) 

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahahahahaha... jag läste fel - trodde du tagit en bild för ditt riktiga jobb. Tyckte det var en lite väl sportig bild för det. Garv!

2009-02-17 @ 19:46:19
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Elin

Haha, Annas kommentar var rolig! Hade ju varit roligt om det var för Volvo... :)

Men skönt att du slipper vara en gummiboll på Sportlife också! :)

2009-02-18 @ 08:12:14
Postat av: Linda till Anna

Hehe, vadå? Det är ett svettigt jobb jag har här framför skärmen! ;oP

2009-02-18 @ 08:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0