Friday, I'm in love!

Så är ännu en arbetsvecka på väg mot sitt slut! Snön ligger tunt men vackert på utsidan och Oo kom iväg som han skulle då salt- och skottningsgubben gjort sitt jobb.
Hemma sent igår som vanligt, så det blev inte mer än att lägga upp maskorna för den lila mössan. Passet gick finfint, men urk vad segt det gick under styrkan! Kanske för att jag sade högt att det var över 60 triceps- och vanliga armhävningar!

Måste också visa beviset för mitt nya medlemsskap i WWF! Var ska jag sätta dekalen tycker ni? En del har dom på sina bilar, men jag är inte så förtjust i att sätta grejer på Gulingen. Badkaret? Kylskåpet? Panoramafönstren? Höger eller kanske vänster skinka?

Jag mötte upp Johan i Lindome efter jobbet igår, och då hade han redan hunnit fixa det mesta. Satt upp draperiet i gillestugan och spacklat igen en del borr- och spikhål. Det blev faktiskt riktigt bra med draperiet! Homestylisten föreslog det för att dölja garderoben och det lilla utrymmet som är i rummets ena hörn. Så lite som kan göra så mycket, och min beundran för hennes sinne för detaljer växte ännu mera. Men så är det ju också hennes jobb.
Jag tog tag i att städa ur kylskåpet. Tar man lite i taget av den totala flyttstädningen, så blir det inte lika illa när det sedan väl är dags. Man har gjort några flyttstädningar nu...få se nu: Tvåan i Tomtebo, ettan i centrum, tvåan på Ålidhöjd, ettan på Nydalahöjd, trean på Mariehöjd, trean på Hasselbackevägen och tvåan på Hasselknuten. Åtta stycken hittills! Kan man räkna in barndomsvillan i Piteå? Mammas dödsbo (nej, den lejde vi ju bort), men pappas fyllekvart, så blir det tio jämnt. På...tolv år, så nästan en per år! Jepps, min förteckning över folkbokförda adresser är lång!
Får väl hoppas att den elfte flyttstädningen bli den sista på ett bra tag sedan!

Denna helg är inget speciellt inbokat vad jag vet, förutom morgondagens innebandy. Kanske blir det lite att greja i huset, och jag är verkligen sugen på att ta Gulingen till en "gör-det-själv" för ett bad! Kanske därför Gulingen är så högröstad nu, i ett slags protest!

Kommentarer
Postat av: Anna

Varför inte fixa en fin ram och sätta den på något väl valt ställe - har du en byrå på det omtalade loftet? kanske där? Förresten, är det tänkt att bli en handarbetshörna där uppe? Så du har någonstans att förvara alla dina påbörjade projekt... ;o)

2009-02-20 @ 10:18:56
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Jag leker faktiskt med tanken att ha en handarbets/läs-hörna där uppe! :o)

Men idén var inte så dum faktiskt! Tanken är ju att det ska bli mååånga märken allt eftersom åren går! :o)

2009-02-20 @ 10:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0