Även solen har sina fläckar!

Först lite nödvändig info.
Dagens outfit:
Mörka jeans, rosa t-shirt, svart v-ringad långärmad tröja.

När jag kom genom korridorerna i morse tyckte jag det drog lite väl kring magen. Tittar ner och upptäcker att jag har tröjan uppdragen till brösten. T-shirten prydligt nedstoppad i brallorna.
Efter sedvanligt toalettbesök innan avfärd hemifrån, hade jag omständigt tryckt ned det ovan nämnda plagget i allt för tighta jeans, och för att komma åt ordentligt, dragit upp ovanliggande tröja under hakan. Sedan var Linda uppenbarligen så nöjd med uppdraget att hon flanerade iväg utan att återställa tröjan till korrekt utförande, tog på sig ytterkläderna, drog stolt fram soptunnan till vägkanten, gjorde sin insats till återvinningen, och in på Volvo.

Ack ja!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, skönt att du upptäckte det själv och att ingen behövde kommentera det! :)

2009-02-04 @ 10:50:41
Postat av: Linda till Elin

Haha, DET hade varit lite skämmigt ja!

2009-02-04 @ 10:57:07
Postat av: Anonym

Hehe...ja ibland har man brått o då blir det lite smärre missar i ens klädsel....kommer ihåg en morron förra året-jag hade jättebrått-tog på kevin ytterkläderna o ber han stiga ut via dörren -han bara störtvägrar o jag tjatar...tills jag upptäcker att han inga skor hade på....kan tillägga det var mitt i vintern...fniss....tur han va uppmärksam den morran trots sin låga ålder....;)



//Marita

2009-02-04 @ 11:53:37
Postat av: Anna

I förra veckan kom jag på mig själv med att ha tröjan ut och in... jag såg tvättlappen på sidan först i kopieringsrummet och min första reaktion var att ta av den fort innan någon såg och vända den rätt väg. Jag hann bromsa mig då jag kom på att rummet har stooora fönster ut mot korridoren OCH elevfiket. DET hade varit ännu värre om någon sett än en felvänd tröja. Jag behärskade mig tills jag efter kopieringen kunde gå till en toalett... Som tur var hade jag ingen lektion på morgonen den dagen.



Jag har också glömt att ta på dottern skor på morgonen vilket hon högt och tydligt påpekat. "Ja men gåååå nu då!!!" - "Men mamma, jag har ju inga skor på mig"... Tystnad.. "Nä, just det"...

2009-02-04 @ 12:13:48
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna och Marita

Fniss! Ja, det hade nog blivit en snackis! "Såg nu hur mattelärar'n slängde av sig tröjan i kopieringsrummet!?" Xo)



Hihi, tur att knoddarna har bättre koll ibland än sina morsor! JAG kommer då ALDRIG att göra en sådan miss! Heh.



2009-02-04 @ 14:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0