Alla hjärtans...

...några minuter till!
Har precis kommit hem från Bergakungens biograf. Där var mycket folk! Det är inte bara middag på restaurang som är populärt en dag som denna. Köerna till biomaterna gick hela vägen ut! Som tur var var vi där i god tid, och kom in lagom till reklamstarten.

21.15 var vår föreställning av Disneys "Bolt", och jag hade valt 3D-visningen. Filmen var bättre än jag hoppats, då recensionerna varit sådär. Och man kan ju inte annat än förundras över tekniken och animationerna!
 

 
Kan också konstatera att tekniken för 3D-visning utvecklats en del. Okej, brillorna är inte snygga, men ändå betydligt bättre än de där pappersvarianterna med ett grönt och ett rött "glas" som jag minns från man var barn!
Det har varit en kort med trevlig dag. Upp i ottan för innebandy som gick sådär. Jag har ju precis blivit av med förkylningen, förutom lite extra slem i snoken. Och i luftrören! När vi spelat en timme hade jag hostat och kraxat bort eländet, säkert lite irriterande för mig som för mina medspelare att lyssna på!
Direkt efteråt fick vi frukostfika hos Johans föräldrar, där vi kollade Digitalbox-kortet (som visade sig sakna kanaler hos dom också, så själva kortet är alltså ok). Sedan åkte vi till Lindome och grejade lite. Bland annat hade vi tagit med de mattor från Olofstorp som skulle funka enligt homestylisten, samt ordnade lite annat.

Sen åkte vi hem och slocknade några timmar i sängen! Åh, vad skönt det var! Fläskfilémiddag inann avfärd till bion, och så var vi här igen, rätt pömsiga båda två.
Jag stickade färdigt den gammelrosa mössan igår medan Johan var hos sina föräldrar och formulerade texten till inbjudningskorten. Jag orkade inte åka dit efter jobbet, utan körde en tvättmaskin, dammsög och fixade middag istället. Jag tycker fortfarande mössan blev för stor. Jag kan ha den hyggligt förutom att den är för grund!
Jag fick se mig besegrad och erkänna min totala okunskap om barn ytterligare, genom att messa Jenny och fråga efter flickornas huvudomkrets. Och tydligen så är jag inte så långt ut och cyklar ändå! Nu är det istället djupet på mössorna jag oroar mig för! :o)

Nåja, måste bara visa en bild på ful...Gulingen! Den är verkligen inte vacker nu! Och inte har det blivit bättre sedan igår morse då jag knäppte bilden! Saltet ligger i stråk utefter hela bilen, och backspeglarna går knappt att se i! Stackars Gulingen!

Visar min fredagslunch istället...ugnsstekt falukorv med potatismos, en burk med ketchup och senap, och en burk med lite grönsaker. Sen hittade jag bruna m&m:s på Statoil när jag tankade! De enda jag sett hittills har varit de där gula med en nöt i, vilka jag inte alls gillar! Men så, tjohoo, fanns det nu de jag gillar!
Sen har jag varit så duktig att käka en banan per dag för att överleva fram till lunch. Tänkte dessutom se till att bananflugebeståndet består!

Knäppte en bild när jag kom på morgonen också. Där inne sitter alltså jag på dagarna! Min plats är närmare bestämt ganska precis bakom fönstren som försvinner in bakom Volvos gigantiska skylt, längst ned! Jepp, där huserar jag framför skärmen om jag inte är uppe i PVH och håller kurser. Denna byggnad, som alltså är huvudkontoret, kallas VAK.

Det tog mig några månader innan jag började reda ut alla förkortningar som finns i det där bygget! Man hade ju ingen aning om de snackade om en byggnad, en applikation eller en person!

Nu är Fia här och svansar framför mig igen, och jag börjar känna ett sug efter att få krypa till kojs. Johan sitter och spelar Runescape på stora tv:n...Det är lite småkul att använda den som datorskärm!


Får ju lägga in en bild på mina goingar från denna kväll. Fläskfilen fräser på spisen tillsammans med puttrande bearnaisesås (äkta Knorrpåse!).

Imorgon har vi inget speciellt planerat vad jag vet, vilket känns skönt. Kanske vi kan ta en lite längre promenad i vårt nya hemområde och få se det medan det faktiskt är ljust?


God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0