Trökväder

Min söta Barcelonaväska redo med Hampus paket, och när han nu fått den kan jag avslöja att det innehöll 20 pund inför deras resa till London om två veckor. Inte för att jag tror att Hampus är här och läser särskilt mycket, men ändå! :o) Åtta bast blev han, och resan är storasyster Idas födelsedagspresent av farmor och farfar, då hon ska få gå på en Hannah Montana-konsert med farfar.
För Hampus blev det en hel del pund, men även riktiga golfklubbor, samt bland annat ett spel till vardera Wii och PS2.

(Oo med sin älskade farmor)

Oo hann faktiskt hem och dök upp i Lindome, blek och trött. Vi fick oss lite fika och var lite sociala innan vi drog oss hemåt. En ny säsong av "Project Runway" drog igång klockan sju, så då kröp vi i säng! Oo för att han ändå skulle somna bums, och jag för att hålla sällskap och sedan plugga på combatdvd:n. Jag såg hela koreografin ett varv och en bit in på andra innan jag till slut också somnade. Nu är Oo i Malmö, pigg och utvilad, för att imorgon knö in till Köpenhamn och EU-topparna.

Jag bläddrade i kalendern och upptäckte att jag ska på julbord ikväll! Tjo-ho, jag slipper fixa middag till mig själv, och det är dessutom gratis! Det är IFK som bjuder oss ordningsvakter och publikvärdar uppe på Kamratgården som deras ställe heter. Ingen innebandy för mig alltså!

(Bror och syster)

Jag kan ju inte ens namnen på alla oss guljackor, men Rolf och Staffan skulle visst dit, så jag får se om jag kan knö mig ned i närheten. Annars har jag ju inga större problem att gå i in i mitt "mat-mode" med all fokus på tallriken, för hungrig lär jag vara vid den tiden!
Det är för övrigt rätt lugnt på vaktfronten nu när fotbollssäsongen är över. Den sista dansen för året är på Svenska Mässan, och då var vårt uppdrag att stå utomhus. 27:e december? Jag sade tack, men nej tack. Jag har redan stått vaktpass utomhus i smällkalla vintern, och det är inte särskilt upphetsande. mycket är extrapengarna inte värda att jag vill riskera förfrysning med färre tår och fingrar som följd!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0