Snor och snö

Snabb morgonbild innan jag gav mig ut i det lätta snöfallet. Stora flingor, men ack för få! Dock var det precis att jag tog mig upp för backen! Två-tre centimeter snö räckte för att mina sommarsulor skulle få stora problem, trots att de är nya och ändå borde ha rätt bra mönsterdjup. Men är de inte gjorde för snö, så är de inte, nya eller ej. När lungt och försiktigt genast resulterade i slir och obehagligt glid baklänges, provade jag helt enkelt att gasa på och låta däcken sladda bort den tunna snön ned till asfalten. Så med slir, glid, medioker styrförmåga och rejäl gas arbetade jag mig till slut upp! Sedan var det frikoppling och kryprullning nedför långslingerbacken innan jag var ute på den väl saltade och uppkörda Gråbovägen. Där var det inte ens snö längre, bara regn. Generellt är det alltid en grad kallare uppe hos oss, vilket tydligt märktes när man kom hem igår och morgonens tunna snö låg kvar, medan det nere i samhället var helt borttinat. Ja, det blir däckbyte idag! Men jag måste få iväg paketen också! Shit vad sent ute jag är!

Vi blev hela nio stycken till innebandyn igår. Jacob och Oliver hade med sig tre nya killar som drog upp tempot rejält. Jag fick mig nåt nytt märke på benet och ett rapp över pekfingerknogen som nu är på dåligt humör för det. Men att svettas på planen och känna på lite fysisk smärta, var vad jag behövde för att komma ur det svårmod jag befann mig i när jag kom hem igår. Oo beordrade mig ned i soffan med Zelda medan han fixade middag och sedan röjde undan. Förutom skrivfrustrationen kan jag faktiskt också den andra anledningen till min svacka, men allt går inte att skriva i en offentlig blogg, så jag överlåter åt de som nu skulle undra att låta fantasin flöda fritt på egen hand! :o)
Väl hemma väntade en varm bastu! För första gången provade jag timerfunktionen, vilket fungerade alldeles utmärkt! Underbart härligt, och förutom att Oo försökte ta med sig DS:en in i fuktigheten, slappnade vi av en god kvalitetsstund utan DS, Wii, FB eller Runescape! Bara vanligt prat och svett, precis vad jag behövde!

Väl färdigsvettade var det läggdags, så Oo fick äntligen fortsätta spela, medan jag somnade i princip bums. Tycker det är rogivande när han ligger intill mig, men av någon anledning lite extra när han spelar DS. Kanske för att jag då vet att det faktiskt inte är han som somnar först, vilket det i vanliga fall är! :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0