Skor?

Det var nån "undersökning" som visade att kvinnor hade lättare att komma ihåg sina första par inköpta klackskor eller vad det nu var, än sin första kyss! Ööh, har ingen aning om skorna, men minns första kyssen väldigt väl. Peter E hemma hos Peter B i hans våningssäng och jag gick...åttan? Tandställning mötte tandställning, och jag grämde mig vansinnigt att det inte var hans först kyss! Den tillföll Åsa, en annan rälsprydd blondin i hans klass som han hängde ihop med innan mig. Jag minns också hur jag berättade för honom att det var min första också, där på infarten till vårt hus medan han väntade på sin hämtning. Det var vinter och han blev inte alls lika ödmjukt tacksam över att ha blivit min förste som jag hade väntat mig. Han fyller år idag föresten, och nej, jag har inte notorisk koll på mina ex, utan en liten kommentar i marginalen i FB är ju så omtänksam att informera om sådana saker!
Hur kan man lättare komma ihåg sina första skor än första kyss? Hallå? Kommer inte alla ihåg det??


Kommentarer
Postat av: Anna

Öh, vänta. Första kyssen. Ah, nu minns jag (och ler). Eller det kanske var en puss. Vad är egentligen skillnaden? Pratar vi den första tungkyssen så ryser jag av obehag. Minns att jag sa upp vänskapen med killen i fråga ganska omedelbart efteråt. ;o) De första klackeskorna...öh... det var svårare. Tror det är de svarta pumpsen jag köpte till studentbalen. De är de enda jag kommer på... Jag tillhör nog de där ynka 4 % som inte minns.

2009-12-16 @ 10:39:55
Postat av: Maja

Jag minns båda, haha viktiga händelser i en sko och kärleksfreaks liv:P

2009-12-16 @ 10:57:51
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Linda till Anna

Jag tror de avser tungkyss. Måste det ju vara...?

Hehe, obehag? Det lät ju sådär, men ändock minnesvärt! Xo) Studentbalen? Hm...då hade jag mammas blanka svarta, med liten plyschrosett på!

2009-12-16 @ 11:24:23
Postat av: Linda till Maja

Och liksom Annas fall så fick man inga smaskiga detaljer! Nehej, snuva mig på konfekten bara! ;o)

2009-12-16 @ 11:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0