Onsdagstrött

Förrätt! Oo åkte förbi Ulf när han kom tillbaka från Malmö, och åkte därifrån när jag lämnade Sportlife. Varken jag eller han orkade ställa sig vid spisen, så jag åkte förbi sushistället och köpte dagens middag. Deras godisskål på disken är oemotståndlig!
Jag fick fyra stycken deltagare på passet idag, två nya och två återkommande.
Vårens scheman är i princip klara, och jag såg att vi ligger kvar i Sisjön, men bara jag ligger kvar som instruktör! Alla andra pass saknar en! :o) Är det bara jag som faktiskt tycker det är lite kul och helt ok att ha så få deltagare?


(Middag!)


Innan passet svängde jag förbi lampaffären in Sisjön, då ena fönsterlampan gått sönder. Då de gamla icke energisnåla glödlamporna numera tagits ur marknaden, passade jag på att hamstra de som butiken hade kvar! Hela tolv stycken hade de, och då de bara kostade femton kronor styck, tyckte jag det var ett smart drag! :o)


(Varde ljus!)


Nu är Linda lite trött i ögat. Haft rätt fullt upp hela dagen faktiskt, bland annat pratat mig hes på förmiddagens kurser. Imorgon är det dags igen hela förmiddagen, men det är kul! Sedan blir det lite lunchcaching med två Volvianer som var i samma fikagrupp på det gamla stället vi satt, uppe i VAK. Vi ska ta några cacher kring Säve Aeroseum. En cache ska sitta på det där gamla stridsplanet som står vid infarten. Har en känsla av att det kan bli lite kallt, för brr vad kyligt det var ute idag!

Oo åker imorgon vid nio för att vara borta till söndag, men han har inte packat en pinal! Han och jag må ha en hel del gemensamt, men inte allt!
Nu sitter han intill mig i soffan och spelar Mafiawars på FB (och pillar mig i håret). Han är inte bara farmare, han är mafios också, och jag kommer att sakna honom vansinnigt!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jobbigt att han ska vara borta! Kan ju vara skönt att vara ensam hemma, men inte 4 dagar kanske. Hoppas du har lite projekt på gång! Vi åker till Hbg tors-lörd. men är hemma lördag så blir du alldeles ensammen så får du höra av dig o komma, så får vi spela Buzz eller nåt :)

2009-12-02 @ 22:34:53
Postat av: Linda till Elin

Tackartackar! Så ni åker också idag? Då får ni ha en trevlig vistelse i skåneland! :o)

2009-12-03 @ 08:21:11
Postat av: Anna

Hm... Jag som trodde att du var en miljökämpe. Tji fick jag. Hamstra gammeldagsa glödlampor? Vi började köpa lågenergilampor för ett bra tag sen. Men vi här uppe i norr är väl mer miljövänliga antar jag. Har ni ens kompost? ;o)

2009-12-03 @ 09:13:54
Postat av: Linda till Anna

Jag? Miljökämpe? Kär i Gulingen som inte är miljöklassad på en mutter, kör golvvärmen nästan på max, och väljer bort kollektivtrafiken för bilen så mycket det bara går! ;o)

Kompost? Öh, vi har en sådan där speciell soptunna för komposterbart avfall, gills det? :o)

2009-12-03 @ 15:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0