Ny header!

Har länge tänkt göra en ny header, och ensamma kvällar som dessa får Linda tummen ur! Ganska snart insåg jag att jag ville ha med mera än vad som var möjligt, såvida jag inte ville ha bilder av mikroskopisk storlek. Blogg.se:s förinställda mallar har sina begränsningar, och jag är inte tillräckligt html-duktig för att våga exprimentera i koderna för mycket. Jag lyckades dock göra den lite tjockare och bredare, vilket dock medförde att själva textutrymmet också blev något bredare. Det är ju i och för sig inte så dumt, om det inte vore så att alla mina tidigare inlägg som anpassats efter det smalare utseendet nu sabbats. Men jag får trycka ned perfektionisten i mig och låta det vara till en dag jag har riktigt lite att göra!
Hur som helst så tänkte jag ha med någon bild för att få fram mitt virkande/stickande, samt mitt huvudsakliga jobb. Men en bild på ett skrivbord blev sådär, och handarbetet prioriterades ned, men familjen och Gulingen är ju självklara att ha med. Kanske det kan tyckas malplacerat med en bild på sin bil, men senast idag fick jag än en gång en sådan där flash: "Shit vad jag gillar min bil!"  Jag körde om en nyare Leonmodell, men tyckte inte alls att den var lika snygg som min "gamling"! :o)
På min förra header hade jag med mitt ena extrajobb men inte det andra, men nu kändes det lite som antingen eller: Båda extrajobben eller inget alls. Tänkte få med geocachingen också, men då jag blev tvungen att välja, fick bilden i menyn räcka som hint. Lite svårt att se också i så liten bild att man har en gps i handen.
Combat-dvd:n har gått non-stop sedan jag kom hem, och jag kan säga att mina öron känns lite trötta på musiken nu! Dock är det sådan nötning jag brukar behöva innan jag faktiskt börjar titta på koreografin. Men har man svårt att somna är dvd:n är ypperlig, tung technomusik till trots!
Är skithungrig, men ska nog ta combaten till sovrumstv:n istället och krypa i säng. Imorgon blir det kalas för Hampus i Lindome, och till kvällen kommer Oo hem, bara för att på måndag åka till Malmö och Köpenhamn till tisdag.
Kanske lussebak imorgon? Ska jag vara så ambitiös? Får se. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0