Gott Slut allihopa!

Sitter framför min stationära med en filt lindad om kroppen. Eftersom jag sedan laptopens ankomst aldrig satt min fot i arbetsrummet, brydde sig Oo aldrig om att höja värmen när kylan kom. Därför är detta rummet nu som ett kylskåp, där Oo trivs som fisken i vattnet! Jag har dock dragit upp värmen här, men det lär väl dröja innan det uppnått en temperatur som normala människor uthärdar.
Kylan till trots här inomhus, tänkte jag faktiskt gå ut! Det är blå himmel och snövitt landskap som bara ber om att få avnjutas, och har man bara tillräckligt med kläder så är det ju inga problem! Tycker bara det känns bakvänt att man ska måsta ha det här inomhus också!

Till combatpasset igår fick jag tre deltagare, medan måndagspasset än en gång ställdes in såg jag. Det är inte många gånger mitt pass har ställts in, så vi kämpar på! Jag har några trogna deltagare som gillar privatlektionerna! :o) Nu blir det dock inget på två veckor eftersom det visst är Trettondagen nästa vecka, och därefter är jag i Sälen. Det är hopplöst att få tag i en ersättare till Sisjön, de andra instruktörerna skyr den som pesten då det är så lite deltagare på passen. Jag tycker ju det är rätt kul, men jag verkar visst vara ganska ensam om det. Därför får vi ställa in den veckan, vilket känns lite synd. Menmen, jag körde hela nya koreografin igår, så det blev en liten smygpremiär eftersom jag nu såg att den "officiella" releasen är inlagd nu på måndag! Då kör jag ju releasen i Örgryte, och så i Kållered dagen efter, så det känns lite taskigt om det nu kommer deltagare på måndagen där i Sisjön, och så har de redan kört den nya! Oops!
Det måste ju vara som i City och Almedal, där deltagarna får köra den nya koreografin långt innan de fletsa instruktörerna, bara för att Pernilla jobbar där, en av LesMills mastertrainers. Måste ju kännas meningslöst för de andra instruktörerna att ha en "release", när deltagarna redan kan den?
Nåväl, nu fryser jag, så nu ska jag gå ut och frysa istället!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Gott slut och Gott Nytt År!!

2009-12-31 @ 15:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0