Ett sista...

...innan jag packar ned laptopen! När jag fick reda på att den skulle skickas iväg, kontaktade jag Inet som fixade en kartong! Själv hade jag naturligtvis inte kvar orginalkartongen, trots att jag nästan alltid brukar spara dom i evighet! Tydligen ska man spara dom så länge garantitiden gäller. Jaja, har man plats så!
Det har snöat liite här hemma medan jag var "på jobbet", och när jag körde längs de vita vägarna och betraktade det snöklädda landskapet kunde jag itne låta bli att bara bli glad! Det är ju så härligt med riktig vinter! Sedan var det lite marigt att ta sig upp för backarna, men det gick! När UPS ringer för att hämta ska jag åka ned och möta dom. Att de ska arbeta sig upp hit med sin bruna skåpbil känns inte riktigt snällt!
Gräsänkemat för Linda som anfölls av nostalgihunger i affären. Sushistället var stängt över julen, så därför blev det annat gott! När jag bodde ensam betade jag av ett gäng av min gode vän Findus rätter, och denna är en av de jag gillar bäst! Sparar fiskbullarna till kvällen...

Jag antar att det inte är mer än rätt att Oo får en bild av mig när jag sover, så många som jag tagit på honom. Men nu ska jag torka av det värsta kladdet från datorn och packa ned den. Än en gång undrar jag varför de liksom mobiltelefonerna, designar dom med så blanka släta yttren? Snacka om dumt!


Kommentarer
Postat av: Anna

...just därför ska man ska hålla sig till mobiler, telefoner, högtalare, och datorer med en matt yta. Det är så mycket snyggare i längden. ;o)

2009-12-29 @ 14:40:04
Postat av: Linda till Anna

Håller med, men om just den modell med funktionerna man vill ha inte finns i den matta ytan då? Fattar itne hur designerna tänkte, men de tyckte väl att det var snyggt. Jättesnyggt med kladdiga fingeravtryck! Xo)

2009-12-29 @ 21:20:52
Postat av: Elin

Vi var i Olofstorp idag på husvsning (kolla min blogg) och som det snöade... tänkte på dig då och undrade just hur du skulle kunna ta dig upp för alla backar!

2009-12-29 @ 21:58:25
Postat av: Linda till Elin

Ja, men visst bli ni lite sugna på att bo i Olofstorp där det faktiskt är vinter? ;o) Kommer man ned mot stan igen är det ju ingen snö!

2009-12-30 @ 08:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0