Ensam i soffan

Ingen Oo! Men Maja och Fia håller mig sällskap i soffan. Jag var grym på combaten! Tyckte jag hade hur mycket energi som helst, peppade, kickade högre och slog hårdare! Och så frågar Anneli efteråt i omklädningsrummet, om inte jag körde lite lugnare idag, jämfört med i Sisjön igår?? Snacka snopet! Men så hade hon teorin att ventilationen i Sisjön är så mycket sämre, och bristen på syre gjorde det jobbigare. Det tror jag med! Xo)

Innan passet slog jag ihjäl tiden på Frölunda torg. Fixade födelsedagspresent till Hampus, Oo hinner inte hem till hans kalas på söndag, men jag tänkte åka förbi en sväng. Det känns liksom korrekt att göra.
Middagen blev en intetsägande saggig broccolipaj på caféet/konditoriet som ligger där inne. Jag fick inte ens i mig hela! Men julmusten som jag tog till var god! De hade ett erbjudande(?) att om jag tog en kaffe också, så skulle det bara gå på 79 spänn. Bara? Paj och dricka enbart skulle i och för sig hamna på dryga den summan, men jag dricker ju inte kaffe! Denna typen av erbjudanden tycker jag är störande, för det tas för givet att alla dricker den där mörka sörjan, så oooo, vilket bra erbjudande!
Jag tyckte jag kunde få en Mer istället för kaffet, då den dessutom var billigare än kaffet som kostade 22(!) spänn, och det gick hon faktiskt med på, kors i taket! Kan inte tänka mig annat än att en kopp kaffe egentligen är billigare för dom, så trodde inte de skulle acceptera ett sådant förslag. Menmen, jag kommer inte äta där fler gånger ändå, annat än möjligtvis bakverk.


(Typiskt)


Bläddrar i nån av alla de där tidningarna med blanka omskag som i varannat uppslag har helsidesannonser. En dubbelsidigt annons erbjuder ett resepaket till Barcelona med boende på Hotell Rialto, samma hotell som vi bodde på! Kanske därför det kryllade av de blågula där?


Därefter vandrar jag omkring på måfå, besöker den nya utbyggda delen av köpcentret, kikar efter tärnklänningar, men de enda jag ser som tilltalar mig, är nyårssvarta. Och korta.
Hamnar på Sisters där de har sådana där långärmade baströjor som funkar så bra att ha under en annan. Två för trehundra, men känner att jag jag vill prova för att vara säker. Drar tröjan över huvudet, och slår armarna i monsterlampan som hänger strax ovanför i provrummet. Dammet singlar ned över mig som den snö jag saknar på utsidan. En av de tre glödlamporna är trasig, men den värmer ändå lika mycket som ett solarium!
Drar på mig den nya tröjan och kör armarna i monsterkampan igen. Vad är det för korkad placering!?
Men tröjan är grym. Tillräckligt långa ärmar, och tillräckligt lång för att inte glida upp vid midjan så som mina gamla tröjor av någon anledning nu börjat göra. Det måste vara något med tvättmaskinen.
Tyckte tröjorna var så bra att jag köpte fyra stycken! En vit, en sådan här mörkrosa(?) och två svarta, storlek large, och när jag ska betala blir det mindre än de väntade sexhundra. Inte två för trehundra? Jag ifrågasätter då inte, och tigger dessutom till mig en liten presentask till Hampus present.
Riktar om skärmen och tar en cambild av Maja i mitt knä. Det får bli en bra avslutning på detta inlägg. Klockan är mycket, men jag måste titta till mina vanliga sidor innan jag kryper i säng. Ensam. Ja, det är jättesynd om mig!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, det är ju så synd om alla dessa kaffedrickare som har ett sådant begär. Självklart måste det ju finnas ett erbjudande för just dem. ;o)Bra med låååånga armar på tröjor. Det är ju sällan man hittar dem. :o)

2009-12-04 @ 10:03:46
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag provade en sådan med kvartsärm en gång, men då gick jag ju bara och försökte dra ned dom hela tiden! Xo)

2009-12-04 @ 10:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0