My name is Alex!

Anna F, Ylva och Linda goes Charlies Angels! Till nästa release vecka numero uno i Kållered ska Dylan, Natalie och Alex äntra miniscenen. Det var ingen större diskussion om vilken av karaktärerna som jag skulle vara om man säger så. :o)
Outfiten lär bli lättare att fixa än till superhjältetemat i varje fall, svarta långbrallor och nåt svart upptill. Skulle kunna snäppa i hårextensionerna jag köpte till bröllopet! Fniss! Men jag tror jag skippar stilettklackarna. Jag gillade filmerna på det där lättsamma tidsfördrivande sättet, och tyckte alltid det såg så fel och dumt ut när de sprang omkring och fightades i sina tio centimetersskor! Fast det skulle onekligen vara intressant att köra ett combatpass i sådana! Xo)

Linda - Lucy, Lucy - Linda, ingen kommer att se någon skillnad, gympaskor till trots! Vi snedögda ser ju mer eller mindre likadana ut hela bunten, de trettioåtta biljarder eller nåt som vi nu är på jorden. Höhöhö! Okej då, jag e snyggare! Har för mig att exet Thomas var svag för Lucy Liu, men då de bodde på olika världsdelar, fick han nöja sig med mig, vilket ju inte fungerade. Hans förlust! ;o)

Fia har inte spytt mera kan tilläggas. Nu ligger hon och sover i soffan intilll mig. Jag undrar hur man själv skulle må efter att ha spytt drygt femton gånger inom loppet av 45 minuter (var nog mindre, minuter alltså). Men hon har fyllt på buken med det pålitliga torrfodret, uppblött med liten slurk ur vattenskålen efter det, så hon verkar ok.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hon Lucy har ju fuskat med massa smink och ändå hjälpte det inte??! :o)

2009-12-05 @ 15:55:53
Postat av: Linda till Stefan

Jag vet, det finns bara ett orginal! ;o)

2009-12-05 @ 19:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0