Min torsdag

Fick ta vägen genom stan idag för att lämna av min Oo som ska på julfest med jobbet när arbetsdagen är slut. En annorlunda julfest, där de tydligen ska få förbereda en del av maten själva(?) som en del av festligheterna.
Själv ska jag tillbringa min fredagkväll med att röja lite hemmavid, och om jag hinner, antingen plugga pass eller spela lite Mario Wii på egen hand. Vi tog oss tid att spela lite igår, och började från början för att samla de där stjärnmynten och leta hemliga gömmor och gångar. Det blev inte lika många dödsfall när vi tog det lugnt och grundligt istället kan jag säga!
Vår middag innan träningarna igår, blev den nu nästintill trogna traditionen, sushi! Det är lite dyrare, men godare på stället vid Masthuggstorget där vi nu varit några gånger. En liten sushi på åtta bitar gjorde mig sprängmätt, till det där nästan obehagliga stadiet!
Combaten gick bra, lite färre deltagare än vanligt, kanske beroende på att julförberedelser prioriteras? Dock var det lika bra, då headsetet inte fungerade! Musiken hördes utan problem, men inte jag! Skitjobbigt och irriterande, både för mig och deltagarna. Upptäckte efter första låten att om jag i princip stoppade in micken i munnen, så hördes jag litegrann! Fick höra efteråt att det tydligen blivit någon felsynkning med headsetet till den andra salen. Där hörs man tydligen klart och tydligt, och tvärtom när det är en klass där! Tur att det inte var någon klass där nu när jag körde! :o)
Stannade till på Statoil på vägen hem för att köpa tamponger till alla kvinnors gissel, men kunde naturligtvis inte motstå en sådan där stor "julenisse" som de brukar fresta med vid kassan i dessa tider. Efter jag tuggat mig igenom huvudet, fann jag de inte lika goda som jag erinrat mig, (eller hoppats på), så resten av kemikalietomten åkte ut genom fönstret i Hjällbo.

Väl hemma håller Oo på att greja med antennsladdar och sådant för att försöka få till tv-bilden som av någon anledning blivit kass. När han ändå varit uppe på vinden har han tagit ned några av jullådorna för att "jag läste ju i din blogg att du ju ville ha lite julpynt". Så han hade grävt fram en av ljusstakarna, men lamporna var lite tilltygade, så längre än så kom han inte. Tyckte det var gulligt ändå, så nu får jag greja vidare med lådorna, hitta reservlamporna och sätta upp nån ljusstake ändå!Sportlife hade lagt ut våra julklappar i våra fack när jag kom till anläggningen. Vad kunde det vara? En biobiljett? Presentkort på Intersport?
Ett tiokort på Sportlifes proteindrinkar. Jahapp, jag får väl börja dricka de där pulverbaserade shakegrejerna då. Synd bara att de verkar så äckliga! Men de är rätt dyra har jag för mig, och många har jag sett som köper dom, så vem vet. De kanske är om inte goda, så acceptabla efter ett träningspass där man inte ids göra någon middag när man kommer hem. Har kvar tiokortet på sol och vattenmassage som vi fick till påsk tror jag det var. Har solat en gång och legat i vattensängen noll gånger. Den är rätt go, men jag har ju aldrig tid, eftersom jag kommer till anläggningen så pass sent innan passet ska börja. Och att lägga sig i vattenmassage efter jobbet innan man ska köra ett pass? Zzzz! Men tack ändå!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hade de inte kunnat komma på en bättre julklapp? Ett par svarta träningsbyxor till exempel? ;o)

2009-12-11 @ 09:48:54
Postat av: Linda till Anna

Precis! Det hade ju varit klockrent! ;o)

2009-12-11 @ 10:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0