Dag två

Börjar känna mig bra hungrig nu, men har spanat in ett sushiställe i närheten som tydligen ska vara bra enligt "Sushi Gbg". Åker hem, handlar på vägen och paketerar sedan laptopen inför sin resa till Tyskland.
Oo var uppe i ottan för att köra till Malmö. Vid Falkenberg någonstans ringer han och berättar om den vita vägg han kört in i, det snöar nåt kopiöst, och jag blir grön av avund.
Det är halka, olyckor och strömavbrott i snöns framfart. Nyheterna berättar att Piteå fått fyra decimeter på kort tid, och jag undrar varför jag flyttade därifrån! Xo) Visst, jag kanske inte tycker det är lika roligt när jag sitter insnöad ute i Olofstorp utan elektricitet flera dagar i rad, men jag tror ändå att jag låtit mig fashineras av människans litenhet under vädrets makter.
Oo ringer och meddelar att han är framme välbehållen. Tydligen är det inte alls mycket snö där nere, trots att jag fått uppfattningen om det motsatta, att det snöar överallt utom på västkusten!
Blir att plugga pass idag. Lovade ju att köra hela nya koreografin i Sisjön imorgon, så första och sista låten måste pluggas in. Dessutom behöver jag se över några låtar, framför allt fyran där jag presterade nåt pinsamt grodhopp för att jag missade timingen vid första jump-kicken. Illa!
Funderar på om jag skulle köpa/hyra "The proposal" på vägen också. Jag har inte sett den, men har bara fått för mig att den är bra. Fast kanske inte. Hm. Å andra sidan är det "Legally blonde" på tv, vilken är en rätt mysig avslappningsfilm, så lite combat, fiskbullar, "Biggest looser", mer combat följt av Reese Witherspoon kan nog funka! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0