Onsdag igen

Jag och Oo samåkte idag! Eftersom vi siktat in oss på att åka norrut och geocacha efter jobbet, kändes det onödigt att ha två bilar, alternativt ta tid för att åka hem och sammanstråla. Så Gulingen får stå inne i stan idag, och jag får komma ihåg att ta internbussen när jag ska till kurslokalen i eftermiddag.

Det är trevligt att samåka, och det blev några smockor utdelade åt båda hållen (gula bilar). Dessutom eftersom jag hade händerna fria, kunde jag knäppa en bild på lämmeltåget norrifrån! Det börjar bli så pass mörkt nu (!) på morgonen, att pärlbandet framträder så smått.

Salen i Sisjön är inte färdigbyggd ännu, så jag åkte till Kållered och körde några låtar för mig själv. Jobbigt värre! Men behövligt att få köra igenom de gamla låtarnas koreografi ordentligt.
Vi var hemma nästan samtidigt på kvällen, och hann inte mycket mer än middag och lite datorspelande innan sängen.

Jag försöker att ha lite mer formell klädsel när jag ska ha kurser, så det blev stövlarna idag. Blåjeans förvisso, men rätt proper i övrigt. Har insett att det faktiskt är rätt ok att ha lite mer obekväma skor på jobbet, eftersom jag ändå sitter ner 99 procent av tiden! Dessutom känns det faktiskt ganska bra att vara lite mer korrekt klädd emellanåt. Men ändå är det milslängder kvar till svart kortkjol, nylonstrumpbyxor och dräktjacka! Någon måtta får det vara på det korrekta!

Hoppas vädret blir bra i eftermiddag nu då, så vi kan komma oss ut med båten! Oo är förresten "ensam" nu på jobbet, då hans företrädare återvände till Spanien igår. Upplärningstiden är över, heja Oo!

Kommentarer
Postat av: Anda

Angående skor på jobbet: Jag insåg igår att på skolan tar alla elever av sig sina skor och går i strumplästen... Jag har inte fått någon info om det är vad jag ska göra också. Ännu en anledning att lära sig sticka sockar - så man kan få visa upp dem på jobbet. ;o)

2009-08-26 @ 08:57:19
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anda

Ååh, hur mysigt är inte det!?! Så hade jag också velat ha det på skolan jag var på, men det blev ohållbart med förvaring och att alla sprang ut och in mellan byggnaderna för sina lektioner.

2009-08-26 @ 09:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0