Soool!

Ser ut att bli ännu en fin dag på andra sidan fönstren! Tänk att jag egentligen skulle ha varit hemma och arbetslös nu...
Nu blev det inte så, och jag sitter som en del i lämmeltåget, otåligt och ivrig att få komma hem. Bilden är alltså från hemfärden igår.
Trevligt att ha Oo hemma, och jag hittade honom i badkaret, spelandes DS!
 
Hade det varit jag, hade jag tappat den i vattnet, garanterat! Sedan fick syster Linda rycka in och dra ut en sticka som stackars Oo lyckats få mitt i handflatan.
 (Stackars Oo!)

Medan middagen stod på spisen fick Oo ett ryck och invigde sina nya fönsterputsargrejor! Ett riktigt proffs fixade utsidan av alla fönster i ett nafs! Och det behövdes verkligen!


(Kolla in hölstret!)


Väl i soffan blev jag sketastrött, gav upp och kröp i säng innan klockan var tio. Märkte inte ens när Oo gjorde mig sällskap. Zzzz!

Ikväll är det combat och innebandy som vanligt. Vi ska mötas upp i Frölunda, men inte i köpcentret, utan hos Andreas och Elin. Jepps! Linda ska med skräckfyllda ögon besöka bebbe! Det blir första gången jag får se en sådan färsking på riktigt, och det hade inte kännts mer läskigt och spännande att besöka en utomjording!
Utomjor, förlåt, bebbe har faktiskt ett namn, Noel. Det verkar i varje fall som det blir det namnet, vilket inte alls är dumt.
Desto dummare är kanske jag som kommer att stå där med tefatsstora ögon på säkert avstånd. Inga instinktiva mammagener här inte, inga spontana framrusningar för att närmast slita barnet ur moderns armar i behov att själv hålla i ett knytte. Nej, jag är omtänksam och besparar Elin och Andreas gosse sådana traumatiska upplevelser. Snällt va?


Kommentarer
Postat av: Stefan till Oo

Det var ju sant att du hade beställt fönsterputsargrejor... trodde jag inte!

Tur att Linda fotade så man fick se det.. ;o)

2009-04-02 @ 11:11:51
Postat av: Elin

Oj, vad händig han ser ut! :) Speciellt när han pekar på sitt onda i handen... ;)



Hehe, Noel ser framn emot att introducera dig i bebisvärlden, och du får göra det på vilket sätt du vill! Antingen med honom i famnen, eller på behörigt avstånd... :)

2009-04-02 @ 13:05:22
Postat av: Linda till Elin

Haha, ja visst gör han?



Tack! Känns tryggt med förstående föräldrar! :o) Glömde ju skriva i inlägget, att upplevelsen kunde bli lika traumatisk för undertecknad! Fast det kanske framgick ändå! ;o)

2009-04-02 @ 14:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0