Söndag!

Pinfärsk bild på min Oo där han sitter intill med sitt kära Runescape. Efter att ha dödat sin karaktär, har han huggit nån sorts träd i en hel vecka. Snart tusen stycken.

Själv har jag dragit mig lite i sängen denna morgon. Utanför är det tyvärr mulet, och inte alls samma solväder som igår.





Nåväl, helgen "so far": Direkt efter hemkomsten i fredags, planterade jag mina tre jordgubbsplantor som jag fått av Helena. Tänk att det kunde vara så kul att tippa lite jord i en gammal fruktlåda och trycka ned små plantor däri?






Lite senare introducerades lille Noel i Olofstorp. Det blev lite grillad kyckling, klyftpotatis och timjansås med äppelpaj efteråt. Då bjöd vi även över grannarna som ska ta hand om katterna medan vi är borta.


(Zzzzzz!)



Efter innebandyn igår åkte vi in till stan för att fixa presenten till Trevors tjej. Efva Attlings butik låg diskret inklämd på Kungsgatan, ständigt med låst entrédörr. Där inne var redan två kvinnliga kunder som osade överklass och servades av en kille.

En ung tjej var snabbt framme vid oss, och trots eventuella nedlåtande tankar om gympadojjor och "Volvo Ocean Race"-kläder som vi båda bar, höll hon professionell min. Vi kunde ju lika väl vara ett snorrikt "casual" par som bara skulle ha en "liten" present till en kompis i USA! :o)
Men hon höll stenkoll på halsbandet när jag höll på med det (kanske lite extra bara för pin ki!), provade och spekulerade.

När hon sedan slog in kvittot i ett litet pappetui höll jag på att brista ut i fnissanfall! Hade varit kul att plocka fram kameran: "Kolla, de slår in kvittot! Vänta, får jag ta ett kort när du visar upp det?"
Ska det vara märke så ska det, nu får Trevors tjej ett exklusivt (?) silversmycke från svensk designer för 1200 spänn i varje fall. Jag tyckte det var riktigt fint, men 1200-spänn-fint?  


(Waterfall)


Efteråt drog vi till Allum köpcentrum för att växla in lite dollar. Växelkursen tyckte Oo dock var för hög, så vi beslöt att vänta någon dag. Istället blev det klädesshopping! Oo klagar ju så mycket på att jag sorterade bort hans Hawaii-skjorta vid min stora Rensning i början av vårt förhållande (visst är han snäll?). Den skjortan hade han visst alltid när han skulle över Atlanten, för den var ju så braa, med en bröstficka för pass och sådant! Var den snygg då? Öh, nej.
Därför fick det utprovas en ny skjorta enligt flickvännens tycke och smak! Och vi upptäckte att Esprit öppnat en butik för bara killar! Me like! 


Är det bara jag som kan tycka det är roligare att leta kläder åt killen än åt sig själv? På tre röda hade jag plockat ut skjorta, shorts och byxor för honom att prova! Härliga fåtöljer fanns sedan utanför provhytterna, för trötta flickvänner att avnjuta under bedömning.
Oo tyckte det var jätteroligt, och provade snällt alla plagg utan knot.

Men så har han nu skitsnygg skjorta och byxor!

Jag blev så avundsjuk på hans byxor, att jag drog över honom till Esprits tjejmotsvarighet. Där erbjöds de föga entusiastiska killbihangen ett limpliknande sittalternativ, långt ifrån den standard jag själv fick avnjuta! Missade dock att få den dokumenterad, då en snäll expedit försåg mig med byxor i alla möjliga varianter. Detta byxinfall passade ju faktiskt väldigt bra, då jag ju de facto inte kommer i så många av mina gamla!
Två par blev det att ha med på resan!

Så vi kom till Allum för att växla pengar, men åkte därifrån med en massa annat. Typiskt va? :o)
Förutom byxor, uppdaterade jag sockbeståndet, då en hel del fått pensioneras efter diverse hål här och där. Samma sak med trosbeståndet. Nu har jag faktiskt något trevligare att ha under brudklänningen, än Snobbens urtvättade varianter!
Oo tyckte jag skulle kolla "Victoria's secret" i USA. Själv tyckte jag att H&M funkade lika bra. Där fick jag ju ett tiotal nya trosor för samma pris som en på sagda butik där borta!

Nej, nu är det dags för frukost!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja visst är Esprits kläder underbara!!!!?!!!! jag hittar mig alltid ett par byxor där. Tyvärr kan vissa av kläderna bli lite väl sackiga efter ett (alldeles för) kort tag. :o)

2009-04-19 @ 20:54:03
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Marita

hehe...slå in kvittot..ja du då väljer jag hellre ett billigare pris än o få kvittot inslaget....fniss.



Jättefint halsband vilket fall-gillar när där är hängen som på det ni valde-jättefint-det lär hon bli jätteglad för.



Du ser där bor en trädgårdsmästare i dig ju-plantorna kommer må så fint i din låda ska du se.



Sicken liten sötnos du fångat på bild då-Noel:))



ha en bra dag//Marita

2009-04-20 @ 08:03:53
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag gillar dom skarpt! Dom och Mexx kikar jag gärna in hos!

2009-04-20 @ 09:05:45
Postat av: Linda till Marita

Ja, visst var det larvigt? Menmen, jag hoppas hon kommer att gilla halsbandet!



Hehe, det var riktigt roligt att plantera de små! Tryckte ned en sådan där timjan i kruka som man kan köpa i affären. Kunde ju vara värt ett försök? :o)

2009-04-20 @ 09:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0