Sol, sol, sool!

Mötte två ambulanser på Gråbovägen och hörde på trafiknyheterna att en buss gått i diket i Gråborondellen. Därför stod det ovanligt många vid hållplatserna in mot stan. Och jag har dåligt samvete för att jag inte stannade och frågade om någon ville ha lift. Eller bara stannade och informerade om vad som hänt?
Nej, jag tuffade på i mitt lämmeltåg som vanligt, hela vägen ut till Torslanda.

Visst är det mysigt att vakna på morgonen nu när det är ljust ute? Att se solen skina på andra sidan fönstren och man har en varm sambo på ena sidan, och kissemisse på den andra! Maja hade en hel sida av sängen för sig själv, medan jag och Oo trängdes på hans inatt. :o)

På jobbet fick jag tre jordgubbsplantor av Helena! Hon hade köpt för många till sin balkong, så jag ska prova plantera dom någonstans hemma i trädgården! Mm, jordgubbar!

Kommentarer
Postat av: Marita

Mums jordgubbar är gott:))



Vi har inga här faktiskt-hade i förra huset några år men gav upp till slut-de föröka sig nåt enormt blev för mycket jobb för mig.

Men att plantera dom i nåt tex stora urnor-eller nån låda eller så istället för på bar mark som vi hade är säkert mycket bättre-tror det blir betydligt lättare att hålla de o ogräset i schack då.



Lycka till:))



ja visst är det underbart med solen-ska strax ut till den hade jag tänkt-kevin vill cykla o jag vill sitta i en solstol o lapa sol:))



ha en trevlig hel//Kram

2009-04-17 @ 08:50:05
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, det är så skönt att vakna till sol och fint väder! :) Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund... lilleman sover i vaggan så får se hur länge jag får sitta :) Ses ikväll!

2009-04-17 @ 10:31:39
Postat av: Linda till Marita

Tack! Ja, det ska bli lite spännande faktiskt, och kanske lagomt att börja med tre stycken... :o)

2009-04-17 @ 13:49:36
Postat av: Linda till Elin

Hoppas du fått sitta och njuta av solen ordentligt! Ser onekligen härligt ut härifrån insidan! :o)

Jepps, ses ikväll!

2009-04-17 @ 13:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0