Monday

Det ar nastan sa jag funderar pa att skriva pa engelska, da det ar ganska frusterande att inte ha svenska bokstaverna. Men med tanke pa mina grammatiska fardigheter pa engelskfronten, ar det nog bast att lata bli.
Just det, det ar bara att erkanna. Krypa till korset.
Jag kan inte lata bli bloggen! Men halla! Nar det visade sig att vi har fri tillgang till laptop och Internet, vad ska en stackars bloggoman da gora? Nar man dessutom kan lagga in bilder, ja da ar det kort! :o)

Dock var det ett elande att fa in bilder pa denna Mac-dator, sa det blir nog ganska begransat. Vi har redan tagit over tvahundra...!
Denna ar i varje fall fran Yosemite, hogst upp vid Vernal fall.



Vattenfall fanns det som sagt gott om, upper Yosemite fall har i bakgrunden.



Trevor och Rachel, de vi bor hos. Oo larde kanna Trevor nar han pluggade har pa high school. Sedan hangde de ihop till och fran under de nastan sju ar han bodde har.
Nu bor han alltsa i en typisk lite aldre amerikansk villa ungefar en timme fran San Francisco. Glomde namna att de har hund ocksa, en trebent sadan efter en pakorning av motorcykel i valpstadiet. Poncho heter chiaua/terrier/nanting-monstret med andedrakten fran underjorden!
Men han ar hur gullig som helst med sina tre ben! :o)

Den dar uppfattningen man haft och mindes lite fran de ganger man varit i USA, har visat sig igen under dessa fa dagar. Det mesta ar BIG. Forutom SUV:arna som bekraftar detta, har vi ocksa kakat gigantiska jordgubbar och "Belgian blue"-kyckling! De kycklingklubborna gick inte av for hackor!

Idag blir det som sagt att fixa innan brollopet, och sa kanske lite shopping. Vi vantar med San Francisco tills imorgon.

Det borjar va narma sig kvallen dar hemma i Svergie. Har har dagen nyss borjat, Oo star i duschen och jag ska gora honom sallskap! Hemma ar det ju House ikvall! Asch ocksa!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du får hålla igen lite med de STORA matportionerna iaf tills bröllopet har varit... Så att klänningen sitter som den ska. Hehe.

2009-04-28 @ 17:17:12
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Stefan till Anna

Förstår du väl att det är för att ha något att skylla på, verkligheten är kanske något annat som ökar midjemåttet?? ;o)

2009-04-28 @ 18:25:34
Postat av: Linda till Anna

Mm, kanns som jag redan gatt upp minst tre kilo! Portionerna ar sanslosa! Blir intressant nasta lordag! :o)

2009-04-29 @ 06:01:17
Postat av: Linda till Stefan

Inte AN horrududu! :o) Bara vanligt fett!

2009-04-29 @ 06:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0