07.29

Lördagsmorgon, och många ligger och trynar gott  i sina sängar, bland annat Johan. Han ska bara skjutsa mig, och kan därför dra ut på uppstigandet. Käkar min filtallrik med Fia sittandes intill.

Trodde inte gårdagens mobilblogg skulle fungera! Fick felmeddelande när jag skulle spara, men när jag nu loggade in, hade det kommit in - i tiotal! Fick rensa lite... :o)

Gårdagen blev som sagt en väldigt lugn tillställning som tur var, vilket det alltid är på denna typ av kväll. Folk kommer dit för att dansa och ingenting mera. Det säljs inte ens alkohol, och ingen vill ha heller eftersom det är dans, dans och mera dans som gäller! Mycket vatten och dricka går dock åt!

Jag upptäckte när jag kom till Möllan, att jag inte hade några parkeringspengar! Vad göra? Chansa på att ingen kontroll skulle ske på just den gatan den kvällen? Staffan hade inte heller några (kanske inte är så dumt med sådant där Statoilkort eller vad det nu är som funkar i p-automater), och någon annan kunde jag inte med att tigga ifrån. Jag hade ju inte ens en ynka sedel att växla med!
Jag vågade inte stå kvar på avgiftsparkeringen, utan körde iväg och hittade en butiksparkering med feta skyltar av typen "ENDAST kundparkering! Överträdelse beivras!"

Jag hoppades på tur och skrev en fin liten lapp (får fota och visa sedan), som jag lade i rutan. Sedan är jag mera lagd åt att ingen kontroll skedde, än åt mina fina ord, till att jag faktiskt inte fick någon bot! :o)

Jag blev faktiskt lite danssugen under kvällen (som vanligt när jag jobbar där), och inser att jag nog saknar att dansa litegrann. Det var många trogna dansare där som jag brukat dansa med, som kom med sina pikar och frågor om jag aldrig mera skulle dansa, utan bara jobba?

Nej, nu måste jag se över att jag har allt nödvändigt med och börjar peta på Johan!

Ha en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Elin

Godmorgon :)



Skönt att gårdagen var lugn, och att det var lättförtjänta pengar!



Hoppas helgen blir både givande och rolig nu, och att du får använda relaxavdelningen! :)



Ha det gott!



Kram Elin

2008-09-20 @ 10:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0