Spännande!



Nu ligger vi ute på hemnet.se! Jag häpnade över bilderna och hur ljust och luftigt vårt hem plötsligt blev! Duktig fotograf! Men framför allt häpnade jag över utomhusbilden. Hur tusan hade de burit sig åt? Hade fotografen verkligen klättrat högst upp i ett träd eller??
Johan hade också undrat, och var tvungen att fråga. Svaret var helt enkelt men snillrikt, en tio meters stång med kameran i toppen! Det övre badrummet blir dock inte snyggt, vilken fotograf det än är. Det är gult!

Nu har vi dessutom beslutat att ta en annan bank för lånen. Johans Nordea erbjuder bättre villkor, då han redan har sina tidigare huslån där.
Kändes lite jobbigt ändå att maila (vågade inte ringa!) hon vi haft kontakt med på Swedbank och meddela detta. Vi hade ju en flerprocentig anledning att byta, så det gick ganska bra ändå, skämdes inte fullt så mycket.

Har även ringt och bokat besiktningsman till nya huset.
"-Är det krypgrund eller?"
"-Ööh, neej!" (Jag, febrilt funderande: Krypgrund, låter som en grund man kan krypa in i, och det tycker jag inte det som ut som man kunde göra!)
"-Betongplatta alltså" (besiktningskarln)
"-Just det!" (Betongplatta, det lät bra!)

Så nästa fredag ska Johan ta ledigt för att blåsa upp till Olofstorp och närvara vid besiktningen.
Säljarna gick med på att lämna parabolen och rullgardinerna, men ville ha ersättning för lamparmaturen. Vi ska försöka deala med flyttstädningen.

Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Anna

Huu, vad ni städat i kontoret! såg ju kliniskt rent ut. Hehe. Och inga kattspår i sängen - som jag kunde se. Nu fick jag ju även en titt på hur det ser ut i gillestugan när ni stoppat dit bokhyllorna. :o) Jag håller tummarna på att det säljs på momangen. Kramkram.

2008-10-09 @ 14:35:25
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Stefan

Man kan nästan tro att det är grannens hus dom fotat! :o)

2008-10-09 @ 18:34:43
Postat av: Linda till Stefan

Mm! Litegrann som "välj vilket du vill"! :o)

2008-10-09 @ 19:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0