Senaste nytt.

Himmel, vart tog denna dagen vägen? Det har varit fullt upp med jobb hela tiden, vilket faktiskt är riktigt kul! Däremellan känns det som jag pratat i mobilen!
Johan ringde och med glädjande nyheter. Anmälda intressenter till kvällens visning har ökat med 100 procent! Jepps, vi har nu två bokade visningar! Hohoho!
Sedan har jag pratat med verkstaden om gulingen. Tydligen var det 4000 mil sedan sista servicen, så de frågade om de skulle göra den i samma veva. Motorfelet berodde på en tändspole, så inga blodiga saker som tur var. Däremot upptäckte dom ett trasigt flexrör som går från motorn. Att skära loss och svetsa in ett nytt skulle vara mycket billigare än att byta hela rörsystemet, så det måste jag ju bara säga ja till. Servicen var ju lika bra att göra, jag har inte bytt eller fyllt på olja sedan sist. Byte av kolfilter (har nåt med miljön att göra) bjöd tydligen fabriken på då de hade någon kampanj. Snipp, snapp snorum, så var räkningen på 6200!

Sedan konstaterade han något jag redan visste: Sommardäcken är blankslitna. Besiktningen påpekade detta i våras, men att de skulle vara ok säsongen ut. Nu rekommenderades jag dock av vekstadskillen att istället köra hösten ut och sedan lägga på vinterdäcken. Då kunde jag börja spara redan nu till nya sommardojjor åt gulingen till våren istället. Jag har bara ett litet otäckt minne av att vinterdäcken är rätt kassa också... Weho, det är mycket nu!

Ny visning är inbokad på söndag. Lite kort varsel, men bättre än ingenting.

Håhå-jaja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0