Ny vecka!

Jag och "Bäbis" igår kväll. Idag är det måndag och denna vecka börjar med en klarblå himmel och trevande sol i horisonten. Eller runt hörnet kanske jag ska säga...den når inte runt byggnaden till den plats jag sitter. Det var riktigt skönt ute, drygt tio grader, och inte så förrädiskt kallt som det ofta kan vara udner hösten, där man luras av den klara fina solen, och så är det jättekallt! :o)

Mycket vatten låg fortfarande kvar på parkeringarna vid Kållered såg jag när jag körde förbi. Jag kan inte låta bli att tycka det är coolt med vädrets makter, och hur hjälplösa vi människor är inför den när den verkligen slår till!

Johan var som en zombie i morse. Jag vaknade till då och då under natten, och då låg han vaken och tittade på tv:n. Jag fick veta att han grunnar på huset innan jag somnade om...
Tydligen somnade han till framåt fyratiden, så cirka två timmars sömn bottnar lätt för zombiestadium. Jag önskar bara jag visste vad han grunnar på. Han var verkligen helt okontaktbar, och jag ville inte pressa honom.

Provsmakade min tjälknöl imorse då jag plockade upp den ur sitt salta bad. Den blev lite småseg tycker jag. Kanske den skulle varit längre i ugnen? Eller i badet? För sent i vilket fall, nu ligger den plastpåseförpackad i kylen och ser allmänt skum ut.

Katerina Janouch:s krönika igår skulle jag inte ha visat för Johan! Ujujuj, snacka om att jag får äta upp den!
"-Kom nu aldrig mer och säg att du fryser!! Tänk på tanten i Ukraina!" Eller var det nu var. Heh, ja, jag vet att jag har det äckligt bra och har inte tillstymmelse till rätt att klaga på det minsta! Men om jag inte gör det är jag ju inte svensk? :o)

Fick precis mess av Johan. Alla tänkbara projekt med huset var det som höll honom vaken i natt! Saker han vill göra, och hur han vill göra dom! Hallå! Vi har ju inte ens skrivit några papper! :o)

Skrev jag förresten igår att vi ägnade några timmar till Halloweenförberedelser? :o)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är coolt med vädrets makter. Igår blåste det här så man trodde att vår mastodonthus skulle flyga iväg med oss. Det knakade överallt. :o)

2008-10-06 @ 09:19:26
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Elin

Spännande med huset! Förstår att det är mycket tankar igång nu! :)



Halloweenförberedelserna är i full gång nu hos oss också. Delar till kostymerna är inhandlade redan och igår vann jag en auktion på Tradera så jag börjar bli så gott som klar.. :)



Du skrev för ett tag sen om träningskläder som luktade illa och där lukten inte försvann i tvätten. Läste ett tips idag på jogg.se:



"Lägg kläderna i blöt i ättika och vatten ett par timmar. Tvätta sedan som vanligt!"



2008-10-06 @ 11:44:49
Postat av: Linda till Elin

Shit, det ska verkligen bli spännande att se era kostymer! Våra är...öh. :o)

Tack för tipset! Det får jag prova! Har också fått förslag på att tvätta i såpa. Kanske kan helgardera! :o)

2008-10-06 @ 12:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0