Nonstop

Jobbat i ett hela dagen och bara klämt in en 15-minuterslunch. Känns skönt dock att jag färdigställt och fått iväg översättningarna i god tid. Supporten har tack och lov legat ganska lågt, så jag kunnat fokusera på materialet.
Johan ringde och meddelade att han pratat med mäklaren. De båda paren som var på viningen var ganska positiva, och visade intresse av att komma tillbaka på söndagsvisningen. En av dom skulle kolla lånelöfte!
Man vågar inte hoppas på något bara, det känns hyperkänsligt!

Fick mess från Göte Carlssons att gulingen är klar! Får se om jag hinner hämta den idag, då jag i sådana fall måste gå tidigare. Nu börjar ju de sista timmarna på arbetsdagen, och då brukar också ärendena droppa in.

Känner mig helt tom i hjärnan, och axlarna värker hela vägen upp i nacken, en konstig brännande känsla. Det kanske inte ses om något större arbete, att sitta på häcken hela dagen och knappra på tangentbordet. Men varför är jag då så slut? Varför kändes det som jag utförde ett större arbete när jag flängde runt mellan klass- och lärarrum, elevsamtal och möten? Är fysiskt arbete "mer" arbete än ett stillasittande?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0