Myror och mjölk...

... eller nudlar. Det är bara att välja! För det är väl det enda som lär stå på vår meny framigent. Men vi bor fint! :o)
Nej, vi vet ju ingenting ännu, och skulle det bli illa har vi gjort fatala felberäkningar.
Efter ett combatpass och sent hemkommande, var nudlar det enda jag iddes göra. Syns det att jag är slut eller? Ser snarare galen ut...av trötthet säger vi. Heh. Okej, jag lägger ju in den första och enda bilden jag tar, så då kan resultatet också bli som det blir. Men så blir det också rakt på! :o)

Tretton entusiastiska deltagare hade jag ikväll. Det var rätt bra med tanke på förra veckans uppslutning, och då hade vi release, samt att fredagens pass ställdes in! Combaten är nyintagen på Frölunda och har inte riktigt kommit igång där ännu. Hoppas det gör det så de låter den vara kvar, åtminstone en gång i veckan!

Imorgon är det bankbesök direkt efter jobbet. Ska bli intressant att höra vad hon säger. Vi vill nog hålla huvudet kallt och inte gå med på första november. Det går bara inte! Så som det ser ut nu med ekonomin och alla varsel som sker. Fler hus kommer antagligen komma att säljas, räntorna går upp, vårt hus blir mera svårsålt osv.
Å andra sidan har huset legat ute ända sedan juli, så de är nog väldigt angelägna om att bli av med det. Utgångspriset var ju drygt 3,2 till en början...!

Nej, nu hägrar sängen! Hela kroppen är helt slut!


Kommentarer
Postat av: Elin

Oj från 3,2 till 2,6 är ju en rejäl säkning... tror mäklaren luras lite när han säger det där om andra köpare som ska få lånelöfte bla bla... se bara på er gannes mäklare... de är hala fiskar de där! :)Spännande att höra vad banken säger, och att det blir bra. Skulle ju va fint om de kunde skjuta inflyttningen lite iaf!!

2008-10-02 @ 06:45:13
Postat av: Anna

Det är bra att ni håller er lugna. Det är som du säger, det kommer fler objekt om de nu inte går med på senare inflyttning. Jag var in och tittade igår och det är ett fint hus. Kan ju nästan börja fundera på varför de inte får det sålt...

2008-10-02 @ 07:20:59
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Elin

Mm, vi varken kan eller vill stå med två hus hur länge som helst!

2008-10-02 @ 07:48:32
Postat av: Linda till Anna

Ja, visst kan man undra? Men det är väldigt många hus till salu nu, inte bara i det området. Dessutom tror jag faktiskt det kan inverka att många göteborgare ser den delen av stan som "fel". Visst hade vi nåt liknande område i Piteå?

2008-10-02 @ 07:50:13
Postat av: Anna

Jo, det finns "fel" område i varje stad. Fel sida stan, fel sida om järnvägen osv. :o)

2008-10-02 @ 07:57:36
URL: http://andasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0