Mätt!

Så var det lunch, och jag gör ett litet inlägg. Mina två kollegor och allvetande gurusar ska på möte resten av dagen, så då blir jag ensam! Som vanligt lär det väl komma in ärenden då som jag inte kan svara på!



Deltagarantalet på mitt pass på Kållered håller i sig! Kul! Medan Frölunda...



Inte riktigt lika bra. Vi får se om det kanske blir inställt, då gränsen går vid fem. Skulle i och för sig kanske passa ganska bra, då det känns som man har nog att göra ändå. Det är ganska segt att komma hem så pass sent som jag nu gjort de senaste onsdagarna. Örgryte behövde en instruktör till sitt onsdagspass, och det var 18.15. Lite frestande, men nu när jag provat Frölunda inser jag att det inte är den mest passande dagen för mig. Det bästa hade varit en torsdag, då Johan har sin innebandy. Menmen.
Jag tänker fortsätta på Kållered efter flytten också. Jag trivs där, och nu när passet börjat komma igång också är det synd att släppa det.

Kommentarer
Postat av: Elin

Funderade på om jag skulle boka in mig på onsdag, men vet inte om jag hinner hem tills dess! Kanske bäst att inte boka in sig, såfår du tid att åka hem och städa... :)



Kram Elin

2008-10-07 @ 19:56:39
Postat av: Linda till Elin

Det där lät nästan som en godtagbar ursäkt för dig att slippa undan! :o)

2008-10-08 @ 15:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0