Kladdigt!

Att grovhacka coctailbär är en kladdig och omständig process. Undvik det om möjligt! Höll nästan på att skära av mig fingertoppen dessutom.

Det blev ingen visning idag. Mäklaren ringde igår och meddelade att ingen anmält sig, så var det med det! Nu kopplar vi bort husförsäljning och allt som hör till det, för att fokusera på Halloweenfesten! Därav min kladdiga morgonsysselsättning. Jag passar på att låta Johans föräldrar vara försökskaniner till kvällens middag! Coctailbär och chilifrukter, vad kan de tillsammans åstadkomma? Hm.

Johan är på fotbollsskolan, och han var lagomt glad över att i sista minuten få meddelande att han skulle vara ensam tränare. Sedan ringde han och bad om telefonnummer, för passerkortet han fått  till lokalen fungerade inte! Han får väl avreagera sig på squashbollen.
Själv har jag hunnit köra igång den andra omgången tvätt, dammsugat, bytt sängkläder och förberett inför kvällens middag. Jag hoppas kunna få undangjort så pass att jag kan slappna av en stund med stickningen innan fas två i middagsförberedelser ska ta vid. Halsduken börjar bli riktigt lång nu!

Måste betala räkningarna idag också så det är gjort. Ingen av oss har haft någon vidare bra månad, med dyra kostnader på våra bilar. Drygt 8000 för Johan och drygt 6000 för mig. Det är en ganska ok semesterresa! I övrigt har vi nog skött oss ganska bra. Veckohandlingen håller i sig, och dagarna har varit så fulltecknade att vi inte haft tid att spendera pengar på annat. Det ska vara för Halloween då. Vi funderar på att låta en Halloweenfest bli en bestående tradition, för tänk att fira den i nya huset, mitt ute i skogen! Moahaha!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ser spännande ut, och ska bli skoj att se vad ni har kokat ihop!



Tråkigt med visningen idag! Hur har de gått med de som var förra omgången? Har inte de heller hört av sig?!



Kram Elin

2008-10-26 @ 12:14:26
Postat av: Linda till Elin

Hehe, det tycker jag med! Vi har ingen aning om hur det kommer att bli! :o)

Det par som visst var mest intresserade skulle höra av sig på måndag enl mäklaren. De andra hade visst också ev någon hyresrätt på gång.

2008-10-26 @ 15:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0