Handledsvärmare!


Tuff va? Min kollega Helena är en hejare på att sticka! Min vän uppe i norr skulle ha varit här!! Nu sitter hon och stickar på sitt andra par handledsvärmare, och vet ni vad? Hon ska sticka ett par till mig! Det passar perfekt att ha här på jobbet där man fryser hela tiden (sitter med filten över axlarna just nu).
För instruktion och fler bilder, kolla här!

Eftermiddagens kurs gick inte lika bra som de överiga gjort i veckan... Det var ju också första gången jag hade den, men ändå. Jag gillar inte när jag inte känner mig trygg i det jag säger och gör! Menmen, nu är det fredag!

Och vet ni vad!? Mäklaren ringde, och säljaren går med på första januari, fortfarande till 2,6! Jag höll på att få spader! Vi tror de ska backa ur, men så säger de ja? Vad är det för skumt egentligen?
Nu ska vi dit och kolla igen på söndag, och Johan föräldrar, eller i varje fall Monica ska följa med. Har också kollat lite om den så kallade dubbla boendekostnadsförsäkringen som Svensk fastighetsförmedling har. Den verkar inte så dum faktiskt, då försäkringen efter tre månaders karens, tar hela driftskostnaden och 70% av räntekostnaden upp till 10 000 spänn i nio månader.
Herrn i det säljande huset verkar ha hand om hela försäljningsbiten, och han har visst nåt säljande jobb där han reser mycket. Han ska vara borta drygt två veckor nu, och ville skriva kontrakt typ imorgon. Men kan vi inte ge något svar då så får han faktiskt sjå sig, eller låta huset gå till någon annan! Vi vill ju hinna kontakta en mäklare för Johans hus i varje fall!

Halloweenfesten kommer verkligen i kläm nu! Vi vill ju om det nu blir av, få ut Johans hus på nätet omedelbums, och hur kommer visningarna att gå med ett blodbestänkt badrum?? (Oops, avslöjade jag för mycket nu?) :o)
Men som jag sade till Johan, det kanske kommer ett goth-par som skulle falla direkt för den looken?

Ska jobba ikväll, dans på Möllan igen. Känner väl sådär för det, men det är goa pengar!

Kommentarer
Postat av: Anna

Mmm, precis de handledsvärmarna har jag spanat på ett bra tag nu. De var jättefina på dig. Vad kul att det går åt rätt håll med huset. Lajbans! Ni har väl fixat en sån besiktningsman? Det är ett måste! Kramkram!

2008-10-03 @ 17:01:30
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Elin

Spännande följetong med huset ju! Skönt att ni kan kolla in det igen.... är det besiktning gjord och sånt också??



fetsen måste ju bli av.... har ju verkligen gått in för dräkten nu, och både mamma och syster hjälper mig att leta tyg.. :) Annars får vi ordna den på annat sätt.... :)

2008-10-03 @ 22:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0